izrada web sajta, web dizajn
Naslovna Sastojci Paradajz pire

POSNA JELA SA SASTOJKOM: paradajz pire

vegetarijanska corba recept

Vegetarijanska čorba

0
Sastojci za vegetarijansku čorbu: 60 g pirinča, 2 kašike maslinovog ulja, 2 glavice crnog luka, 2 šargarepe, 800 ml vode, 200 ml pasiranog paradajza, 150 g kukuruza šećerca, 1 kašičica šećera 1 kašika iseckanog bosiljka.
šaran apostola ljubavi recept

Šaran apostola ljubavi

0
Sastojci za šarana apostola ljubavi: šaran od 1,5 kg, 1–2 glavice crnog luka, 2 kašike začinske paprike, 2 kašike pirea od paradajza, pola kašičice anisa (ako ima), riblja kocka, ulje po potrebi, so.
riblja corba

Riblja čorba (kečiga, šaran, mrena, deverika)

0
Sastojci za riblju čorbu: 1,5 kg ribe: kečiga, šaran, mrena, deverika, 1,5 l vode, 2 glavice crnog luka, 2 kašičice aleve paprike, 250 ml paradajz pirea, 2 kašike sirćeta, 1 suva crvena paprika, so.
posne pljeskavice od krompira recept

Posne pljeskavice od krompira

0
Sastojci za posne pljeskavice od krompira: 1/2 kg krompira, 5 kašika brašna, 100 g komadića od soje, dve kašike paradajz pirea, prezle, ulje, so, biber.
tunjevina u umaku recept

Tunjevina u umaku

0
Sastojci za tunjevinu u umaku: 6 komada sveže tunjevine, maslinovo ulje, crne masline, dva čena belog luka, suvo belo vino, malo kapra, origano, brašno, 400 g pasiranog paradajza, so, biber.
dimljeni losos u sosu od brusnice recept

Dimljeni losos u sosu od brusnice

0
Sastojci za dimljeni losos u sosu od brusnice: 600 g dimljenog lososa, 1 kašika maslinovog ulja, 50 ml crvenog vina, 30 g sušene brusnice, 50 g džema od brusnice, 600 gr barenog mladog krompira, 1 glavica zelene salate ili brokolija, 150 ml paradajz pirea, so, biber.
posni sendvici od paradajza recept

Posni sendviči sa paradajzom

0
Sastojci za posne sendviče sa paradajzom: 6 velikih paradajza, 5 kašika maslinovog ulja, 4 parčeta tosta, čen belog luka, 8 kašičica paradajz pirea, so i biber po ukusu.
mornarski brodet recept

Mornarski brodet

0
Sastojci za mornarski brodet: škampine 500 g, grdobina 250 g, ugor 250 g, 150 g lignji, konzerva račića, 1 dl ulja, 3-4 glavice crnog luka, 5-6 čenova belog luka, 300 g paradajz pirea ili svežeg paradajza, 2 kašike brašna, 1,5 dl belog vina, 1 veza peršuna, 2 lista lorbera, biber u zrnu, so.

Najčitaniji recepti

- Advertisement -
- Advertisement -