izrada web sajta, web dizajn
Naslovna Sastojci Paradajz pire

POSNA JELA SA SASTOJKOM: paradajz pire

posne paprike punjene krompirom recept

Posne paprike punjene krompirom i pirinčem

0
Sastojci za posne paprike punjene krompirom: 10 paprika, 3 glavice crnog luka, 2 šargarepe, ulje, biber, so, 4-5 krompira, 2 kašičice brašna, šoljica pirinča, 2 kašike paradajz pirea, aleva paprika.
jegulja u belom vinu recept

Jegulja u belom vinu

0
Sastojci za jegulju u belom vinu: jegulja teška oko 1 kg, 1 dl maslinovog ulja, 2-3 glavice crnog luka, 4-5 čenova belog luka, 100 g paradajz pirea ili svežeg paradajza, 1 veza peršuna, 0,3 dl lozovače, 1 dl belog vina, 0,3 dl sirćeta, biber, so.
postan spanac sa pirincem recept

Postan spanać sa pirinčem

0
Sastojci za postan spanać sa pirinčem: 1 kg spanaća, 2 glavice crnog luka, 3 kašike ulja, šoljica pirinča, kašika paradajz pirea, malo soli.
plavi patlidzan sa pecurkama

Plavi patlidžan sa pečurkama

0
Sastojci za plavi patlidžan sa pečurkama: 4 plava patlidžana, 400 g šampinjona, beli luk, čaša belog vina, ulje, so, biber, peršun, 2 kašike paradajz pirea.
Posno varivo sa somovinom i korpivom recept

Posno varivo sa somovinom i koprivom

0
Sastojci za posno varivo sa somovinom i koprivom: 800 g fileta soma, 150 g mladih listova kopriva, 200 g perca mladog crnog luka, 1 mala kafena šoljica pirinča, 50 ml domaćeg paradajz pirea, pola kašičice aleve paprike, pola kašičice suve mirođije, mleveni crni biber, mešavina začina, so, ulje.
apostolski šaran

Apostolski šaran

0
Sastojci za apostolski šaran: šaran od 1,5 kg, 1–2 glavice crnog luka, 2 kašike začinske paprike, 2 kašike pirea od paradajza, pola kašičice anisa, riblja kocka, ulje po potrebi, so.
posna prolećna supa

Posna prolećna supa

0
Sastojci za posnu prolećnu supa: 1/2 glavice crnog luka, 2 kašike brašna, 5 kašika ulja, 3 čena belog luka, 1 kašičica iseckanog svežeg peršuna, 2 šargarepe, 1 kašičica paradajz pirea, 250 g očišćenog krompira, 350 g graška, mešavina začina.

Najčitaniji recepti

- Advertisement -
- Advertisement -