Naslovna Sastojci Paradajz pire

Sastojak: paradajz pire

posni sendvici od paradajza recept

Posni sendviči sa paradajzom

Sastojci za posne sendviče sa paradajzom: 6 velikih paradajza, 5 kašika maslinovog ulja, 4 parčeta tosta, čen belog luka, 8 kašičica paradajz pirea, so i biber po ukusu.
mornarski brodet recept

Mornarski brodet

Sastojci za mornarski brodet: škampine 500 g, grdobina 250 g, ugor 250 g, 150 g lignji, konzerva račića, 1 dl ulja, 3-4 glavice crnog luka, 5-6 čenova belog luka, 300 g paradajz pirea ili svežeg paradajza, 2 kašike brašna, 1,5 dl belog vina, 1 veza peršuna, 2 lista lorbera, biber u zrnu, so.
posne paprike punjene krompirom recept

Posne paprike punjene krompirom i pirinčem

Sastojci za posne paprike punjene krompirom: 10 paprika, 3 glavice crnog luka, 2 šargarepe, ulje, biber, so, 4-5 krompira, 2 kašičice brašna, šoljica pirinča, 2 kašike paradajz pirea, aleva paprika.
jegulja u belom vinu recept

Jegulja u belom vinu

Sastojci za jegulju u belom vinu: jegulja teška oko 1 kg, 1 dl maslinovog ulja, 2-3 glavice crnog luka, 4-5 čenova belog luka, 100 g paradajz pirea ili svežeg paradajza, 1 veza peršuna, 0,3 dl lozovače, 1 dl belog vina, 0,3 dl sirćeta, biber, so.
postan spanac sa pirincem recept

Postan spanać sa pirinčem

Sastojci za postan spanać sa pirinčem: 1 kg spanaća, 2 glavice crnog luka, 3 kašike ulja, šoljica pirinča, kašika paradajz pirea, malo soli.
plavi patlidzan sa pecurkama

Plavi patlidžan sa pečurkama

Sastojci za plavi patlidžan sa pečurkama: 4 plava patlidžana, 400 g šampinjona, beli luk, čaša belog vina, ulje, so, biber, peršun, 2 kašike paradajz pirea.
Posno varivo sa somovinom i korpivom recept

Posno varivo sa somovinom i koprivom

Sastojci za posno varivo sa somovinom i koprivom: 800 g fileta soma, 150 g mladih listova kopriva, 200 g perca mladog crnog luka, 1 mala kafena šoljica pirinča, 50 ml domaćeg paradajz pirea, pola kašičice aleve paprike, pola kašičice suve mirođije, mleveni crni biber, mešavina začina, so, ulje.
apostolski šaran

Apostolski šaran

Sastojci za apostolski šaran: šaran od 1,5 kg, 1–2 glavice crnog luka, 2 kašike začinske paprike, 2 kašike pirea od paradajza, pola kašičice anisa, riblja kocka, ulje po potrebi, so.
posna prolećna supa

Posna prolećna supa

Sastojci za posnu prolećnu supa: 1/2 glavice crnog luka, 2 kašike brašna, 5 kašika ulja, 3 čena belog luka, 1 kašičica iseckanog svežeg peršuna, 2 šargarepe, 1 kašičica paradajz pirea, 250 g očišćenog krompira, 350 g graška, mešavina začina.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -