Naslovna Sastojci Peršun

Sastojak: peršun

corba-od-sampinjona-sa-belim-vinom

10 posnih čorbi koje morate probati

Fenomenalni recepti za pripremu divnih posnih čorbi. Pogledajte deset najboljih
slani krompir

10 posnih jela na vodi koje morate probati

Recepti za pripremu deset posnih jela na vodi koje morate probati. Ukoliko postite na vodi, pogledajte ove recepte
skusa sa barenim povrcem

Skuša sa barenim povrćem

Sastojci za skušu sa barenim povrćem: 2 paketa odresaka skuše, 200 ml suvog belog vina, 100 ml ulja, 2 lista lorebera, 2 limuna, 2 šargarepe, 300 g prethodno skuvanog belog pasulja, 200 g karfiola, 2 veze peršuna, 200 g brokolija (možete koristiti i bundevu, tikvice i drugo povrće po želji), so, biber.
testenina-sa-somovinom-i-keljom

Testenina sa somovinom i keljom

Sastojci za testeninu sa somovinom i keljom: 4 fileta somovine (po 150 g), 2-3 kašike soka od limete, krupna morska so, krupnije mleven biber, manja glavica kelja, kašičica ulja, 500 g testenine bez jaja.
punjene lignje na mediteranski nacin

Punjene lignje na mediteranski način

Sastojci za punjene lignje na mediteranski način: 1 kg srednjih lignji, 2 čena belog luka, 50 ml belog vina, 500 g paradajza iz konzerve, 1 kg krompira, maslinovo ulje, malo vegete.
palenta sa pecurkama

Posna palenta sa pečurkama

Sastojci za posnu palentu sa pečurkama: 160 g praziluka ili crnog luka, 650 g paradajza, 400 g svežih šampinjona, 200 g kuvanog paradajza, 15 g seckanog peršuna, 15 g seckanog lista celera, 200 g palente, 3-4 čena belog luka, 0,5 dl belog vina, so, bosiljak, začini po ukusu.
Čorba od karfiola recept

Posna čorba od karfiola

Sastojci za posnu čorbu od karfiola: 1 manja glavica karfiola, 2 kašike biljnog začina, 1/3 morskog oraščića, 1/2 veze peršunovog lista, 3 kašike brašna, jabukovo sirće ili limun, so.
snite od sociva i pecurki

Posni šnite od sočiva i pečurki

Sastojci za posno šnite od sočiva i pečurki: 500 g sočiva, 375 g pečurki po želji, 250 g smrznutog kukuruza, 2 krompira, 2 šargarepe, 2 čena belog luka, glavica crnog luka, pola kašičice sušene majčine dušice, pola veze peršuna, kašika brašna, ulje, so, biber.
posne sarme u bundevi recept

Posne sarme u bundevi

Sastojci za posne sarme u bundevi: bundeva srednje veličine, glavica kiselog kupusa, 200 g pirinča, 3-4 kašike ulja, glavica luka, 2 šargarepe, 2 crvene paprike, veza peršuna, 2 kašike paradajz pirea, so, biber.
riba punjena povrcem recept

Riba punjena povrćem

Sastojci za ribu punjenu povrćem: dve veće morske ili rečne ribe po želji (skuša, smuđ, pastrmka), 1 kg krompira, 300 g šargarepe, 250 g smrznutog graška, 2-3 manje glavice crnog luka, 2 čena belog luka, 3-4 kašike povrtnog bujona iz kocke, veza peršuna, 3-4 kašike ulja, limun, biber, so, pomorandža.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -