Naslovna Sastojci So

Sastojak: so

grilovana pastrmka recept

Grilovana pastrmka

Sastojci za grilovanu pastrmku: 400-600 g pastrmke, 2 kašike maslinovog ulja, so, biber, peršun ili mladi zeleni luk.
hleb sa lukom recept

Posni hleb sa lukom

Sastojci za posni hleb sa lukom: 250-300 g crnog luka, 2 kašike ulja, 1 kašika suvog kvasca, 1 kašika šećera, 350 ml tople vode, 400-500 g brašna, 1 kašika soli, malo bibera.
Pržena kečiga recept

Pržena kečiga

Sastojci za prženu kečigu: 2-3 kečige, 1 limun, 10 crnih maslinki, 1/2 veze svežih listova peršuna, brašno, so, ulje.
pečeni šaran recept

Pečeni šaran

Sastojci za pečenog šarana: 1 šaran srednje veličine, 1 limun, so, 4-5 kašika ulja, 2 glavice belog luka, 3 dl belog vina, 1 ruzmarin, 1 limun, isečen na kriške.
djuvec od boranije recept

Posni đuveč od boranije

Sastojci za posni đuveč od boranije: 500 g boranije, 500 g paradajza, 3 glavice crnog luka, peršunovo lišće, ulje, so, čaša vode.
pogaca sa tunjevinom recept

Posna pogača sa tunjevinom

Sastojci za posnu pogaču sa tunjevinom: 500 g brašna, 15 g kvasca, 3,5 dl vode, 3 kašike maslinovog ulja, 2 kašičice soli, 3 vezice mladog crnog luka, 200 g crnih maslina, 200 g tunjevine iz konzerve, 6 koktel paradajza, kašičica peršuna, sok od pola limuna, 3 kašičice maslinovog ulja.
saran pecen u rerni recept

Šaran pečen u rerni

Sastojci za šarana pečenog u rerni: 1 kg šarana, 3 čena belog luka, 1 glavica crnog luka, 1-2 kašike brašna, 1 kašičica aleve paprike, 1 kašičica mešavine začina, 1-2 limuna, ulje, so.
paprike punjene krompirom recept

Posne paprike punjene krompirom

Sastojci za posne paprike punjene krompirom: 8 paprika, 500 g krompira, 2-3 glavice crnog luka, 1 paradajz, peršunovo lišće, ulje, biber, so.
becar paprikas recept

Posni bećar paprikaš

Sastojci za posni bećar paprikaš: 500 g paradajza, 500 g crnog luka, 500 g svežih paprika, 500 g krompira, 4 kašike ulja, so, mešavina začina.
beli rizoto recept

Posni beli rižoto

Sastojci za posni beli rižoto: 200 g dagnji, 50 g lignji, 200 g pirinča, 1 dl belog vina, 1/2 kuvane šargarepe, 1/2 veze naseckanog peršuna, hladno ceđeno maslinovo ulje, 1/2 limuna, so.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -