Posni rezanci sa prazilukom Autor: Recept - 18/09/2014 788 FacebookViberWhatsAppTwitterPinterestCopy URL - Advertisement - - Sponzor recepta - Sastojci za posne rezance sa prazilukom: 350 g posnih rezanaca, 750 g praziluka, šargarepa, koren celera, 2 kašike sitno seckanog peršuna, 150 g paradajza, ulje, so, biber. Posni rezanci sa prazilukom se pripremaju na sledeći način: U vreloj i slanoj vodi kuvati rezanca. U tiganju sa zagrejanim uljem pržiti iseckanu šargarepu, praziluk i koren celera. Dodati peršun i dinstati oko 5 minuta. Dodati paradajz, posoliti, pobiberiti i promešati. Ostaviti da se kuva oko 15 minuta. Isceđena rezanca staviti u dublji sud i dodati sadržaj iz tiganja. Ukrasiti peršunom i servirati. OCENITE RECEPT: Naziv recepta:Posni rezanci sa prazilukom Objavljen: 2014-09-18Vreme za pripremu: 45MProsečna ocena: 3 Based on 5 Review(s) - Advertisement -