Posni spanać sa suvim groždjem se priprema na sledeći način:
Zagrejte 2 kašike ulja u teflon tiganju, kratko propržite suvo grožđe i dodajte spanać koji ste prethodno očistili, oprali i osušili na papirnoj salveti.
Dinstajte oko 5 minuta dok spanać ne omekša, potom umešajte pinjole ili seckani badem.
Posolite i pobiberite i sklonite sa ringle.
Začinite ljutom mlevenom paprikom, stavite u tanjir i poslužite.
Sastojci za posnu kinou sa pečurkama i tofuom:
1 šolja kinoe,
200 g pečuraka (šampinjoni ili druge po izboru),
150 g tofua,
1 glavica crnog luka,
2 čena belog luka,
2 kašike maslinovog ulja,
1 kašičica soja sosa,
1 kašika limunovog soka,
so i biber po ukusu,
sveže začinsko bilje po želji (peršun, timijan).
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.U reduSaznaj više