- Advertisement -
Sastojci za dimljeni tofu sa povrćem:
- 1/2 manje glavice crnog luka isečenog na tračice,
- 1 komad praziluka isečen na kolutove,
- 1 manja šargarepa narendana,
- par listova kupusa isečenog na tračice,
- 1/2 pakovanja dimljenog tofua 100g,
- 1 kašika soja sosa,
- po 1 kašičica karija, sušenog đumbira, šećera i jabukovog sirćeta.
Dimljeni tofu sa povrćem se priprema na sledeći način:
- Tofu isecite na kocke.
- Pržite u dubljem tiganju (ili voku) 3-4 minuta, sa obe strane, tako da porumeni.
- Izvadite iz ulja i ostavite sa strane.
- U isto ulje stavite šargarepu, kupus, praziluk i luk.
- Pržite par 2-3 minuta mešajući, a onda dodajte soja sos, kari, đumbir, šećer i jabukovo sirće.
- Vratite tofu u sos i promešajte.
- Proverite ukus pa dodajte neki od začina po ukusu.
- Služite sa pirinčem ili nudlama.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Autor: 



Based on 4 Review(s)
Dimljeni tofu sa povrćem
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -