Posno varivo od sočiva i povrća se pripema na sledeći način:
U velikom loncu prokuvajte vodu.
Dodajte crveno sočivo, šargarepu, crni luk, beli luk i krompir. Kuvajte na srednje jakoj vatri dok povrće ne omekša i sočivo ne bude skuvano, oko 20-25 minuta.
Sastojci za prženu grdobinu sa krompirom:
2 komada po 350 g fileta grdobine,
750 g krompira,
2 kašike maslinovog ulja,
1/3 šolje hladno ceđenog maslinovog ulja,
1/2 šolje potočarke ili druge vrste zelene salate krupno iskidane,
balzamiko sirće,
morska so,
krupno mleveni crni biber.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.U reduSaznaj više