Posna salata sa tunjevinom i cveklom

124
- Advertisement -

Posna salata sa tunjevinom i cveklom

Advertisements

Sastojci za posnu salatu sa tunjevinom i cveklom:

  • 1 konzerva tunjevine (u sopstvenom soku ili vodi),
  • 2 srednje cvekle, skuvane i isečene na kockice,
  • 1 crveni luk, sitno seckan,
  • 1 veza peršuna(ili bilo koje zeleno povrće), sitno seckan,
  • 1 kašika maslinovog ulja,
  • sok od pola limuna,
  • so i biber po ukusu.

Posna salata sa tunjevinom i cveklom se priprema na sledeći način:

  1. U velikoj posudi, pomešajte tunjevinu, kuvanu cveklu, crveni luk i peršun.
  2. Dodajte maslinovo ulje, sok od limuna, so i biber. Dobro promešajte.
  3. Ostavite salatu u frižideru najmanje 30 minuta da se ukusi sjedine pre služenja.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Posna salata sa tunjevinom i cveklom
Autor:
Objavljen:
Vreme za pripremu:
- Advertisement -