- Advertisement -
Sastojci za posnu salatu sa tunjevinom i cveklom:
- 1 konzerva tunjevine (u sopstvenom soku ili vodi),
- 2 srednje cvekle, skuvane i isečene na kockice,
- 1 crveni luk, sitno seckan,
- 1 veza peršuna(ili bilo koje zeleno povrće), sitno seckan,
- 1 kašika maslinovog ulja,
- sok od pola limuna,
- so i biber po ukusu.
Posna salata sa tunjevinom i cveklom se priprema na sledeći način:
- U velikoj posudi, pomešajte tunjevinu, kuvanu cveklu, crveni luk i peršun.
- Dodajte maslinovo ulje, sok od limuna, so i biber. Dobro promešajte.
- Ostavite salatu u frižideru najmanje 30 minuta da se ukusi sjedine pre služenja.
OCENITE RECEPT:
Naziv recepta:
Posna salata sa tunjevinom i cveklom
Autor:
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
- Advertisement -