Posna predjela

posna, predjela, posna predjela, predjela posna, hladna posna predjela, topla posna predjela, posna predjela recepti, recept za posno predjelo

kacamak

Kačamak na vodi

Sastojci za posni kačamak na vodi: 300 gr belog ili žutog kukuruznog brašna, 1/2 litre vode, so.
posna-zakuska-od-riblje-ikre

Posna zakuska od ikre

Sastojci za posnu zakusku od riblje ikre: 400 g ikre, sok od 1 limuna, 1/2 glavice crnog luka, so, aleva paprika, ulje, vegeta.
paprike punjene tunjevinom recept

Posne paprike punjene tunjevinom

Sastojci za posne paprike punjene tunjevinom: 4 babure, 1 konzerva tunjevine, 2 zrela paradajza (može i paradajz pire), 1 manji krompir, sredina jedne kriške hleba, 1 veća glavica crnog luka, 2-3 čena belog luka, 1/2 korena celera, 1/2 šoljice ulja, origano, biber, so.
sampinjoni na zaru recept

Šampinjoni na žaru

Sastojci za šampinjone na žaru: 1 kg šampinjona, 3 glavice crnog luka, 2 ljute papričice, ulje, so.
posna salata sa tunjevinom

Posna salata sa tunjevinom

Sastojci za posnu salatu sa tunjevinom: 200 g posnih makarona, 200 g posnog majoneza, 1 konzerva tunjevine, 1 struk mladog crnog luka, 1 struk mladog belog luka, 2 kašike susama, malo ljute papričice, so, biber, origano.
posni rolat sa somovinom i oslicem

Posni rolat sa somovinom i oslićem

Sastojci za posni rolat sa somovinom i oslićem: 1 kg fileta somovine, 500 g fileta oslića, 300 g obarenog pirinča, 1 veći struk praziluka, 1 veća glavica crnog luka, 5 čena belog luka, so, biber, začin, 1 kašičica sode bikarbone, 2 fileta pečene crvene paprike, 200 g posnog dimnjenog kačkavalja, 300 g pečuraka, ulje.
posni-rolat-sa-sampinjonima

Posni rolat sa šampinjonima

Sastojci za posni rolat sa šampinjonima: 500 g tankih kora za pitu, 800 g šampinjona, 2 glavice srednje crnog luka, 1 dl ulja, 500 g biljnog kačkavalja, 400-500 g kečapa, origano.
musaka od povrca posnajela

Posna musaka od povrća

Sastojci za posnu musaku od povrća: 500 g krompira, veći patlidžan, 2 manje tikvice, 3 paradajza, maslinovo ulje, suvi biljni začin, so, ruzmarin.
tunjevina a la italiana

Tunjevina a la Italiana

Sastojci za tunjevinu a la Italiana: konzerva komadića tunjevine, 250 ml posnog majoneza, kašičica senfa, 0,5 kg belog krompira, veza svežeg vlašca, 100 g crnih maslina, 50 g mlevenih oraha, so, biber.
zapeceni paradajz reccept

Zapečeni paradajz

Sastojci za zapečeni paradajz: 6 do 10 zrelih paradajza, 6 čenova belog luka, 2 kašike suvog origana, 125 ml ekstra ceđenog maslinovog ulja, nekoliko listova svežeg bosiljka, morska so, mleveni biber po ukusu.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -