Naslovna Sastojci Crni luk

Sastojak: crni luk

kremasti rizoto posnajela

Posni kremasti rižoto

Sastojci za posni kremasti rižoto: 2 šoljice pirinča, 2 veće glavice luka, čaša belog vina, 3 kašike maslinovog ulja, 1 l supe od povrća (u...
tikvice i pecurke u marinadi od zacinskog bilja

Povrće sa začinskim biljem

Sastojci za povrće sa začinskim biljem: 2 tikvice, 2 glavice crnog luka, pakovanje kukuruza šećerca, 4 paradajza, 200 g bukovača, crvena paprika.
grasak sa lignjama posnajela.rs

Grašak sa lignjama

Sastojci za grašak sa lignjama: 1 kg očišćenih lignji, 300 g očišćenog mladog graška, koren celera, šargarepa, čen belog luka, 2 dl belog vina, glavica luka, 300 g paradajz pirea, na vrh kašičice šećera, veza peršuna, maslinovo ulje, biber, so.
saran na luku i pirincu

Šaran na luku i pirinču

Sastojci za šarana na luku i pirinču: 1-1,5 kg šarana, 6 glavica crnog luka, šolja pirinča, 0,5 l soka od paradajza, so, biber, lovorov list, ulje.
posni burek sa spanacem recept posnajela.rs

Posni burek sa spanaćem

Sastojci za posni burek sa spanaćem: 500 g spanaća, 1 veća glavica crnog luka, so, biber, 300 ml vode, brašno po potrebi, ulje.
nanina boranija u dunstu posnajela.rs

Nanina boranija u dunstu

Sastojci za Naninu boraniju u dunstu: 1 kg boranije, 2 glavice crnog luka, 3 šargarepe, 2 korena peršuna, 1 koren celera, 1 glavica belog luka, sok od 1 limuna, kašika prezli, ulje, peršun, biber, so.
pasteta od sardine i kiselih krastavcica posnajela.rs

Pašteta od sardine i kiselih krastavčića

Sastojci za paštetu od sardine i kiselih krastavčića: 2 konzerve sardine, šolja maslinovog ulja (može i suncokretovo), 2-3 čena belog luka, 1 glavica crnog luka, 3 kisela krastavčića srednje veličine, kašika kečapa, so.
posna corba od lisicarki

Posna čorba od lisičarki

Za posnu čorbu od lisičarki potrebno je: 400 g lisičarki, glavica crnog luka, 50 g margarina, 3 čena belog luka, jedna šargarepa, kašika seckanog svežeg peršuna, beli biber, so po ukusu
namaz od sardine posnajela.rs

Posni namaz od sardine

Sastojci za posni namaz od sardine: 125 g margarina, 1 konzerva sardina, 1 glavica crnog luka, sok od 1/2 limuna, peršun, so, biber.
krem corba od pecuraka posnajela.rs

Krem čorba od pečuraka

Potrebno je: 300 gr šampinjona, 50 gr margarina, 3 kašike brašna, manja glavica crnog luka, 1 litar vode, peršunov list, 1/2 limuna, biber, so. Priprema: ...
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -