Naslovna Sastojci Crni luk

Sastojak: crni luk

posne sarme sa ribom recept

Posne sarme sa ribom

Sastojci za posne sarme sa ribom: veća glavica kiselog kupusa, šaran od 1,5 do 2 kg, veća šolja pirinča, 2-3 šargarepe, 2 glavice crnog luka, 2-3 čena belog luka, veza zeleni, koren celera, kašika začina od povrća, 1 manji krompir, list lorbera, peršun, brašno, biber, aleva paprika, ulje, so.
Dimljeni losos i špargla recept

Dimljeni losos i špargla

Sastojci za dimljeni losos i šparglu: 6 komada dimljenog lososa, 18 kuvanih zelenih špargli, 3 parčeta tosta, 1 dl ulja, 1/2 limuna, 2 kašike senfa, 1 glavica crnog luka.
mornarska salata recept

Mornarska salata

Sastojci za mornarsku salatu: 12 sardela iz salamure (ili konzerve), 3 sveže crvene paprike, 200 g spanaća, 1 krastavac (može i kiseli), 2 glavice crnog luka, šaka maslina, 6 paradajza, 2-3 čena belog luka, 1 limun i sok od 1 limuna, 4 kašike maslinovog ulja, 100 g boranije, kapar, majoran, biber, so.
posna krem supa od belog pasulja recept

Posna krem supa od belog pasulja

Sastojci za posnu krem supu od belog pasulja: 100 g belog pasulja, 3 kašike ulja, kašika brašna, 1 manja glavica crnog luka, kašičica aleve paprike, 1 list lorbera, biber, so.
pikantna pirinac salata recept

Posna pikantna pirinač salata

Sastojci za posnu pikantnu pirinač salatu: 200 g pirinča, veza mirođije, 1/2 kg paradajza, 2 paprike, glavica crnog luka, 1 veza peršuna, šoljica limunovog soka, šaka crnih maslina, 6 kašika maslinovog uja, so, biber.
paprikas od svezih pecuraka recept

Posni paprikaš od svežih pečuraka

Sastojci za posni paprikaš od svežih pečuraka: 1/2 kg pečuraka, 60-80 g ulja, 1 veća glavica crnog luka, so, aleva paprika, malo brašna, beli biber.
alaska corba recept

Posna alaska čorba

Sastojci za posnu alasku čorbu: 2 kg razne sitne ribe (šaran, štuka, smuđ, som...), 4 glavice crnog luka, peršun, celer, lovorov list, beli biber u zrnu, 2-3 crvene paprike, so.
pasulj sa haringom ili sardelom

Posni pasulj sa haringom ili sardelom

Sastojci za posni pasulj sa haringom ili sardelom: 500 g pasulja, 5 glavica iseckanog crnog luka, riba očišćena od kostiju, vinsko sirće, ulje, biber so.
posne snicle od krompira recept

Posne šnicle od krompira

Sastojci za posne šnicle od krompira: 1 kg krompira, 1 veća glavica crnog luka, 200 g brašna, komad margarina, ulje, so, prašak za pecivo.
posna-zelena-corba

Posna zelena čorba

Sastojci za posnu zelenu čorbu: 200 g spanaća, 1 glavica crnog luka, 3 čena belog luka, komad margarina, 8 dl vode, 2 kašike začina od povrća, 3 kašike brašna, muskantni oraščić, so.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -