Naslovna Sastojci Lovorov list

Sastojak: lovorov list

posna krompir corba recept

Posna krompir čorba

Sastojci za posnu krompir čorbu: 4-5 krompira srednje veličine, 1 šargarepa, glavica crnog luka, 2 lista lovora, 2 kašike ulja, sirće, kašika brašna, kašika bio začina, kašičica aleve paprike.
Riblje pečenje u vinu recept

Riblje pečenje u vinu

Sastojci za riblje pečenje u vinu: 300 g šarana, 300 g somovine, 300 g kečige, šolja ulja, šolja i po belog vina, ljuta papričica, biber, lovorov list, peršunov list, so.
Posna čorba od krompira i pečuraka na vodi recept

Posna čorba od krompira i pečuraka

Sastojci za posnu čorbu od krompira i pečuraka: 600 g krompira, 400 g šampinjona, veća glavica crnog luka, struk praziluka, 1 šargarepa, začin od povrća, so, biber, peršun, lovorov list, kašika brašna ili gustina.
posna sarma sa ribom recept

Posna sarma sa ribom

Sastojci za posnu sarmu sa ribom: glavica kiselog kupusa, 3 manje glavice luka, 500 g očišćene ribe po želji, kutija sardina iz konzerve, 2 šoljice od kafe pirinča, šargarepa, veći krompir, kašičica paprike u prahu, suvi začin, 2 lista lorbera, biber u prahu i u zrnu. Za zapršku: 2 manje glavice luka, kašika kukuruznog brašna, kašičica paprike u prahu i ulje.
posna sarma recept

Posna sarma

Sastojci za posnu sarmu: 2-3 glavice kiselog kupusa, 1 kg pirinča, 1 kg crnog luka, 3-4 šargarepe, jedna bela zelen, jedan koren peršuna, 3-4 čena belog luka, 5-6 listova lovora, mleveni biber, ulje, so.
pasulj prebranac

Posni pasulj prebranac na ulju

Sastojci za posni pasulj prebranac na ulju: 300 g pasulja tetovca, lovorov list, ulje, aleva paprika, biber, so, 1 kg crnog luka, ljuta crvena paprika.
pastrmka u vinu recept

Pastrmka u vinu

Sastojci za pastrmku u vinu: 1 kg pastrmke, belo vino, lovorov list, brašno, ulje, limun, so.
posni primorski kacamak recept

Posni primorski kačamak

Sastojci za posni primorski kačamak: manji zubatac, škarpina ili druga riba, pola glavice crnog luka, 2–3 lista lovora, 4–5 zrna bibera, 2 kašike vinskog sirćeta, so, 500 g prosejanog kukuruznog brašna, maslinovo ulje po potrebi.
paprike punjene pasuljem recept

Posne paprike punjene pasuljem

Sastojci za posne paprike punjene pasuljem: desetak suvih paprika ili paprika iz turšije, 700 g pasulja, 3 glavice crnog luka, 3-4 češnja belog luka, struk praziluka, ulje, so, začin od sušenog povrća, aleva paprika, 2 lovorova lista, kašičica kima.
kuvano povrće recept

Kuvano povrće

Sastojci za kuvano povrće: 1 kg kupusa, 400 g šargarepe, 600 g graška, 350 g pečurki, kukuruz šećerac, crni luk, peršun, začin od povrća, lovorov list, so, biber.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -