Naslovna Sastojci Lovorov list

Sastojak: lovorov list

skusa sa barenim povrcem

Skuša sa barenim povrćem

Sastojci za skušu sa barenim povrćem: 2 paketa odresaka skuše, 200 ml suvog belog vina, 100 ml ulja, 2 lista lorebera, 2 limuna, 2 šargarepe, 300 g prethodno skuvanog belog pasulja, 200 g karfiola, 2 veze peršuna, 200 g brokolija (možete koristiti i bundevu, tikvice i drugo povrće po želji), so, biber.
pljeskavice-od-ribe recept

Pljeskavice od ribe

Sastojci za pljeskavice od ribe: 1,5 kg ribe, so, biber, lorber, 1 glavica crnog luka, 2-3 čena belog luka, peršun, prezla, ulje, brašno.
pasteta od oslica

Posna pašteta od oslića, krompira i šargarepe

Sastojci za posnu paštetu od oslića: 1 kg oslića, 1 šargarepa, 4 veća krompira, šolja ulja, 2-3 zrna bibera, list lorbera, kašika senfa, sok od limuna, peršunov list, malo sirćeta, malo soli, vegeta.
saran na luku i pirincu

Šaran na luku i pirinču

Sastojci za šarana na luku i pirinču: 1-1,5 kg šarana, 6 glavica crnog luka, šolja pirinča, 0,5 l soka od paradajza, so, biber, lovorov list, ulje.
brodet od morske ribe posna jela

Brodet od morske ribe

Potrebno je: 3 oslića, 3 skuše, 3  paradajza, 1 glavica crnog luka, 2 šargarepe, 2 lovorova lista, 50 ml alkoholnog sirćeta, 100 ml maslinovog...
fasirane snicle od somovine posnajela.rs

Faširane šnicle od somovine

Za faširane šnicle od somovine potrebno je: 1 kg somovine, 1 veza zeleni, 2 glavice crnog luka, 4 čena belog luka, 1 list lovora, 1 limun, korica od limuna, 2 parčeta sredine hleba, 1 veza peršuna, 5-7 kašika brašna, ulje za prženje, biber u zrnu so po ukusu
bela-riba-u-belom-sosu-posnajela.rs

Bela riba u belom sosu

Potrebno je: 2 kg krupnije bele morske ribe, 1/2 kg crnog luka, šaka peršuna, sok od tri limuna, maslinovo ulje, mleveni biber, malo ruzmarina, lorber, kapar, so, začini. Priprema: Sitno iseckati crni luk, propržiti ga na vrelom...
posni podvarak sa suvim sljivama

Podvarak sa suvim šljivama

Sastojci za podvarak sa suvim šljivama: 1 kg kiselog kupusa ribanca, 200 g suvih šljiva, 2 glavice crvenog luka, 5 čenova belog luka, 2 dl suncokretovog ulja, 3 lista lovora, so, biber u zrnu po ukusu.
pire od pasulja

Pire od pasulja

Potrebno je: 500 gr pasulja tetovca, 2 čena belog luka, 1 lovorov list, peršunov list, 2 dl ulja, 1 glavica crnog luka, 1 kašičica aleve paprike, so. Priprema: Pasulj tetovac očistiti, oprati, staviti u...
pijana kečiga recept

Pijana kečiga

Sastojci za pijanu kečigu: 1 kg kečige, 100 g margarina, 1 litar belog vina, ruzmarin, kapar, lorber, limun, peršun, biber u zrnu, so.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -