izrada web sajta, web dizajn
Naslovna Sastojci Maslinovo ulje

POSNA JELA SA SASTOJKOM: maslinovo ulje

ratatuj recept

Ratatuj

0
Sastojci za ratatuj: 500 g plavog patlidžana, 400 g paradajza, 500 g tikvica, nekoliko paprika (da nisu ljute), nekoliko glavica crnog luka, 1 čen belog luka, peršun, majoran, žalfija, so, biber, maslinovo ulje.
Zalivene mantije recept

Zalivene mantije

0
Sastojci za zalivene mantije: testo za pitu, ulje, origano, beli luk, maslinovo ulje, biljna pavlaka bez kazeina.
posne zapecene makarone u basilico sosu recept

Posne zapečene makarone u basilico sosu

0
Sastojci za posne zapečene makarone u basilico sosu: 1 tegla basilico sosa (sos od paradajza, crnog luka, bosiljka, malo šećera i soli), 1 pakovanje posnih makarona, 2-3 čena belog luka, 1 veći paradajz, maslinovo ulje, so.
rizoto sa skampima recept

Rižoto sa škampima

0
Sastojci za rižoto sa škampima: 200 g škampa, 1 šolja pirinča, 1-2 čena belog luka, soja sos, so, maslinovo ulje.
posne lepinje sa maslinama i belim lukom

Posne lepinje sa maslinama i belim lukom

0
Sastojci za posne lepinje sa maslinama i belim lukom: 500 g brašna, 4 dl mlake vode, 20 g kvasca, 1 kašičica soli, 1 kašičica šećera, 5 kašika maslinovog ulja, 100 g maslina (praznih ili sa paprikom), 5 čena belog luka.
Najbolje riblje pljeskavice

Najbolje riblje pljeskavice

0
Sastojci za riblje pljeskavice: razna riba (poželjno je imati šarana 20%, pastrmke 10%, ostalo su kvalitetnije ciprinide kao što su plotica, klen, škobalj, mrena, od drugih vrsta može som, grgeč...).
zapeceno-povrce

Posno zapečeno povrće

0
Sastojci za posno zapečeno povrće: 700 g paradajza, 2 tikvice, 1 patlidžan, 4 čena belog luka, 2 grančice ruzmarina, 4 lovorova lista, maslinovo ulje, so, biber, prstohvat ljute paprike.
spanac-sa-suvim-grozdjem

Posni spanać sa suvim groždjem

0
Sastojci za posni spanać sa suvim groždjem: 500 g spanaća, 50 g suvog grožđa, 50 g pinjola ili badema, 4 kašike maslinovog ulja, so, sveže mleveni biber, ljuta mlevena paprika.

Najčitaniji recepti

- Advertisement -
- Advertisement -