Naslovna Sastojci Peršun

Sastojak: peršun

skarpina sa pirincem

Škarpina sa pirinčem

Sastojci za škarpinu sa pirinčem: 500 g škarpine, nekoliko čenova belog luka, lorberov list, pola šolje prethodno polukuvanog pirinča, maslinovo ulje, peršun, morska so, biber.
francuska salata

10 posnih salata koje morate probati

Ovo su recepti za pripremu deset posnih salata koje morate probati: 10. Salata od pasulja na kosovski način 9. Francuska salata 8. Salata od spanaća sa kukuruzom i šargarepom 7. Mornarska salata...
marinirani smudj

10 načina za pripremu ribe koje morate probati

Ovu su recepti za pripremu ribe i morskih plodova na deset fenomenalnih načina: 10. Brancin sa povrćem 9. Hladne skuše 8. Marinirani smuđ 7. Šaran punjen orasima...
corba-od-sampinjona-sa-belim-vinom

10 posnih čorbi koje morate probati

Fenomenalni recepti za pripremu divnih posnih čorbi. Pogledajte deset najboljih
slani krompir

10 posnih jela na vodi koje morate probati

Recepti za pripremu deset posnih jela na vodi koje morate probati. Ukoliko postite na vodi, pogledajte ove recepte
skusa sa barenim povrcem

Skuša sa barenim povrćem

Sastojci za skušu sa barenim povrćem: 2 paketa odresaka skuše, 200 ml suvog belog vina, 100 ml ulja, 2 lista lorebera, 2 limuna, 2 šargarepe, 300 g prethodno skuvanog belog pasulja, 200 g karfiola, 2 veze peršuna, 200 g brokolija (možete koristiti i bundevu, tikvice i drugo povrće po želji), so, biber.
testenina-sa-somovinom-i-keljom

Testenina sa somovinom i keljom

Sastojci za testeninu sa somovinom i keljom: 4 fileta somovine (po 150 g), 2-3 kašike soka od limete, krupna morska so, krupnije mleven biber, manja glavica kelja, kašičica ulja, 500 g testenine bez jaja.
punjene lignje na mediteranski nacin

Punjene lignje na mediteranski način

Sastojci za punjene lignje na mediteranski način: 1 kg srednjih lignji, 2 čena belog luka, 50 ml belog vina, 500 g paradajza iz konzerve, 1 kg krompira, maslinovo ulje, malo vegete.
palenta sa pecurkama

Posna palenta sa pečurkama

Sastojci za posnu palentu sa pečurkama: 160 g praziluka ili crnog luka, 650 g paradajza, 400 g svežih šampinjona, 200 g kuvanog paradajza, 15 g seckanog peršuna, 15 g seckanog lista celera, 200 g palente, 3-4 čena belog luka, 0,5 dl belog vina, so, bosiljak, začini po ukusu.
Čorba od karfiola recept

Posna čorba od karfiola

Sastojci za posnu čorbu od karfiola: 1 manja glavica karfiola, 2 kašike biljnog začina, 1/3 morskog oraščića, 1/2 veze peršunovog lista, 3 kašike brašna, jabukovo sirće ili limun, so.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -