Naslovna Sastojci Peršun

Sastojak: peršun

posne sarme sa ribom recept

Posne sarme sa ribom

Sastojci za posne sarme sa ribom: veća glavica kiselog kupusa, šaran od 1,5 do 2 kg, veća šolja pirinča, 2-3 šargarepe, 2 glavice crnog luka, 2-3 čena belog luka, veza zeleni, koren celera, kašika začina od povrća, 1 manji krompir, list lorbera, peršun, brašno, biber, aleva paprika, ulje, so.
pikantna pirinac salata recept

Posna pikantna pirinač salata

Sastojci za posnu pikantnu pirinač salatu: 200 g pirinča, veza mirođije, 1/2 kg paradajza, 2 paprike, glavica crnog luka, 1 veza peršuna, šoljica limunovog soka, šaka crnih maslina, 6 kašika maslinovog uja, so, biber.
Fileti soma sa povrćem recept

Fileti soma sa povrćem

Sastojci za filete soma sa povrćem: 2 fileta soma ili neke druge bele ribe, 5 kiselih krastavčića, 300 g posnog majoneza, 500 g povrća (mešavina za rusku salatu), so, peršun.
alaska corba recept

Posna alaska čorba

Sastojci za posnu alasku čorbu: 2 kg razne sitne ribe (šaran, štuka, smuđ, som...), 4 glavice crnog luka, peršun, celer, lovorov list, beli biber u zrnu, 2-3 crvene paprike, so.
riba u vinu recept

Riba u vinu

Sastojci za ribu u vinu: 1 kg ribe, so, ulje, limun, 2 čaše belog vina.
plavi patlidzan sa pecurkama

Plavi patlidžan sa pečurkama

Sastojci za plavi patlidžan sa pečurkama: 4 plava patlidžana, 400 g šampinjona, beli luk, čaša belog vina, ulje, so, biber, peršun, 2 kašike paradajz pirea.
Posna salata od crvenog pasulja recept

Posna salata od crvenog pasulja

Sastojci za posnu salatu od crvenog pasulja: 300 g crvenog pasulja, 1 glavica crnog luka, peršunov list, biber, so, 3 kašike ulja, 2 kašike sirćeta.
salata od hobotnice recept

Posna salata od hobotnice

Sastojci za posnu salatu od hobotnice: 1 kg hobotnice, 3 čena belog luka, mladi luk ili praziluk, 1 lovorov list, šaka seckanog peršuna, 1 limun, maslinovo ulje, biber, so.
Posne pihtije

Posne pihtije

Sastojci za posne pihtije: 200 g šargarepe, 200 g krompira, 200 g fileta oslića, 50 g posnog želatina u prahu, listovi peršuna, biber, timijan, so, 1,3 l vode.
djuvec od povrca

Posni đuveč

Sastojci za posni djuveč: praziluk, glavica crnog luka, češanj belog luka, 2-3 šargarepe, paškanat, po jedna crvena, zelena i žuta paprika, tikvica, paradajz svež oljušten, domaći kuvani ili iz konzerve, šolja pirinča, dobro maslinovo ili suncokretovo ulje, so, biber, peršunov list.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -