Naslovna Sastojci Peršun

Sastojak: peršun

pastmka sa pirinčem recept

Pastrmka sa pirinčem

Sastojci za pastrmku sa pirinčem: 3 manje pastrmke, 2 kašike ulja, kašika brašna, glavica luka, 3 kašike pirinča, 2 zelene paprike, 2 kašike sitno seckanog peršunovog lista, kašika limunovog soka, so, biber.
riblja-corba-oslic-skusa-haringa

Riblja čorba (oslić, skuša, haringa)

Sastojci za riblju čorbu od oslića, skuše i haringe: 100 g oslića, 100 g skuše, 100 g haringe, 1 šargarepa, 1 suva paprika, oko 20 g praziluka, glavica belog luka, ljuta papričica, list nane (1 kašičica), list peršuna, glavica crnog luka, 3 kašičice aleve paprike, 2 kašičice začina od sušenog povrća, kim, 3 sitno seckana oraha, 1 kašika brašna, šoljica ulja, biber, so, 2 šoljice soka od paradajza.
posno pire od krompira cvekle i jabuke recept

Posno pire od krompira, cvekle i jabuke

Sastojci za posno pire od krompira i jabuke: 700 g bundeve, 700 g krompira, jedna jabuka, 350 g karfiola, 350 g cvekle, 150 g oraha ili kikirikija, morsko orašče, cimet, so, biber, limunov sok po ukusu, peršun.
kuvano povrće recept

Kuvano povrće

Sastojci za kuvano povrće: 1 kg kupusa, 400 g šargarepe, 600 g graška, 350 g pečurki, kukuruz šećerac, crni luk, peršun, začin od povrća, lovorov list, so, biber.
posna papula sa brokolijem recept

Posna papula sa brokolijem

Sastojci za posnu papulu sa brokolijem: 800 g pasulja tetovca, 600 g brokolija, dve glavice crnog luka, struk praziluka, pola glavice belog luka, aleva paprika, so, biber, začin sa povrćem, peršun.
fileti oslica sa kornfleksom recept

Fileti oslića sa kornfleksom

Sastojci za filete oslića sa kronfleksom: 800 g fileta od oslića, gustin, kornfleks, so, ulje, 2 pomorandže, peršun.
posne sarme od zelja sa ribom recept

Posne sarme od zelja sa ribom

Sastojci za posne sarme od zelja sa ribom: listovi zelja, 1 glavica crnog luka, 3-4 češnja belog luka, 1 šoljica pirinča, 100 g sojinih ljuspica, 1 konzerva tunjevine, ulje, sirće, so, aleva paprika, biber, origano, seckan peršunov list.
postan kupus sa pasuljem recept

Postan kupus sa pasuljem

Sastojci za postan kupus sa pasuljem: 1 kg kiselog kupusa, 400 g šarenog pasulja, 500 g krompira, 400 g rotkve ili repe, veća glavica crnog luka, struk praziluka, lovorov list, bosiljak, peršun, začin od povrća, kim.
posna pasteta od oslica recept

Posna pašteta od oslića

Sastojci za posnu paštetu od oslića: 500 g fileta od oslića, 2 kašike soja sosa, 3 čena belog luka, 2 kašike maslinovog ulja, vezica peršuna, biber, so.
lignje sa barenom blitvom recept

Lignje sa barenom blitvom

Sastojci za lignje sa barenom blitvom: 500 g lignji, 500 g blitve, limunov sok od pola limuna, maslinovo ulje, peršun, morska so, malo bibera.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -