- Advertisement -
Sastojci za posno pire od krompira, cvekle i jabuke:
- 700 g bundeve,
- 700 g krompira,
- jedna jabuka,
- 350 g karfiola,
- 350 g cvekle,
- 150 g oraha ili kikirikija,
- morsko orašče,
- cimet,
- so,
- biber,
- limunov sok po ukusu,
- peršun.
Posno pire od krompira, cvekle i jabuke se priprema na sledeći način:
- Obariti bundevu i krompir sa jabukom.
- Posebno, skuvati cveklu i karfiol, pa sve propasirati.
- Sve sastaviti i dobro pomešati.
- Začiniti i zakiseliti po želji limunovim sokom.
- Na kraju posoliti i služiti posuto peršunom.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Posno pire od krompira, cvekle i jabuke
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -