Naslovna Sastojci šargarepa

Sastojak: šargarepa

punjena francuska vekna

Punjena francuska vekna

Sastojci za punjenu francusku veknu: 1 francuska vekna, 3-4 seckana kisela krastavčića, 2-3 seckane barene šargarepe, 2 konzerve tunjevine (oceđene od ulja), 1 umućen margarin, 2 kašičice senfa, malo peršuna, biber, so.
sarma od kiselog kupusa

Posna sarma od kiselog kupusa

Sastojci za posnu sarmu od kiselog kupusa: 2-3 glavice kiselog kupusa, 1 kg pirinča, probranog i opranog, 1 kg crnog luka, sitno iseckanog, 3-4 šargarepe, sitno izrendane, 1 koren peršuna, sitno izrendan, 3-4 cena belog luka, sitno iseckan, 5-6 listova lovora, biber, ulje, so, aleva paprika.
prebranac

Posni pasulj prebranac

Sastojci za posni pasulj prebranac: 400 gr pasulja, 3 glavice luka, 1 šargarepa, so, biber, ulje.
corba od sampinjona sa hlebom

Posna čorba od šampinjona sa hlebom

Sastojci za čorbu od šampinjona sa hlebom: 100 g svežih šampinjona, 1 šargarepa, 1 zelen, 20 g belog dela praziluka, 1 kašika brašna, 1 litar vode, ulje, peršunov list, so, biljni začin, biber, kockice aromatičnog hleba.
riblji paprikas

Riblji paprikaš

Sastojci za riblji paprikaš: 1 kg sveže bele ribe, 5-6 krompira oljuštenih i isecenih na kocke, 2 šargarepe iseckane na kolutice, 1/2 šolje graška, peršun, so, biber, ulje.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -