Zlatiborski kačamak Autor: Recept - 25/05/2015 7638 FacebookViberWhatsAppTwitterPinterestCopy URL - Advertisement - Sastojci za posni zlatiborski kačamak: 200 g belog kukuruznog brašna, 100 g heljdinog brašna, 2 veze samoniklog zelja, 150 g spanaća, kašičica začina, kašika marinade (beli luk i peršun u ulju), kašičica svežeg vlašca (ili suvog ako nema svežeg), so, biber, ulje. Postan zlatiborski kačamak se priprema na sledeći način: Sitno iseckajte zelje i spanać, pa nakratko prodinstajte na ulju. Dodajte začine, dve čaše vode i so. Zatim kuvajte nekoliko minuta. Dodajte kukuruzno i heljdino brašno i ukuvajte kačamak. OCENITE RECEPT: Naziv recepta:Zlatiborski kačamak Objavljen: 2015-05-25Vreme za pripremu: 30MProsečna ocena: 4 Based on 42 Review(s) - Advertisement -