Uz malo mašte,iskreira se i slana štrudla. Ne iziskuje puno vremena, a toliko je divnaaaaa 👌🥰
Fino, čarobno dobro poznato testo za posna peciva i nadev po vašem izboru. Ja koristila samo 🍄 (šampinjone) i posni 🧀 (kačkavalj), vi možete po želji... ajvar, blitva, spanać, tunjevina, pečena paprika, praziluk....
Divna je za predjelo, doručak, večeru....
Mera je za jednu veknicu.
Sastojci za posni bakalar u krem sosu od praziluka:6 fileta bakalara ili bele ribe po želji,so, biber,20g margarina,30ml ulja,1 struk praziluka,250ml biljne pavlake za kuvanje.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.U reduSaznaj više