- Advertisement -
Sastojci za mediteransku skušu punjenu senfom i začinima:
- 2 skuše,
- 2 kašičice senfa,
- 3 kašike maslinovog ulja,
- 3 čena belog luka,
- 1 limun,
- 1/2 veze peršuna,
- 200ml belog vina.
Mediteranska skuša punjena senfom i začinima se priprema na sledeći način:
- Ribu očistite, pa ih posolite i pobiberite i poređajte u tepsiju.
- U posudi pomešajte senf, maslinovo ulje, seckani peršun i još neki začin po želji, kao i mleveni beli luk i sok od 1/2 limuna.
- Napunite ribu ovom smesom i zatvorite čačkalicom ili koncem koji se koristi za kuvanje.
- Vino pomešajte sa preostalim sokom od limuna i prelijte preko ribe, pa pokrijte aluminijumskom folijom.
- Pecite u zagrejanoj rerni na 200°C oko 15 minuta.
- Skinite foliju i pecite još 15 minuta, a povremeno prelijte sosom od vina.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Mediteranska skuša punjena senfom i začinima
Autor:
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -