Mediteranska skuša punjena senfom i začinima

157
- Advertisement -

Mediteranska skuša punjena senfom i začinima

- Sponzor recepta -
Baner D - Mamas (Omnico)

Sastojci za mediteransku skušu punjenu senfom i začinima:

  • 2 skuše,
  • 2 kašičice senfa,
  • 3 kašike maslinovog ulja,
  • 3 čena belog luka,
  • 1 limun,
  • 1/2 veze peršuna,
  • 200ml belog vina.

Mediteranska skuša punjena senfom i začinima se priprema na sledeći način:

  1. Ribu očistite, pa ih posolite i pobiberite i poređajte u tepsiju.
  2. U posudi pomešajte senf, maslinovo ulje, seckani peršun i još neki začin po želji, kao i mleveni beli luk i sok od 1/2 limuna.
  3. Napunite ribu ovom smesom i zatvorite čačkalicom ili koncem koji se koristi za kuvanje.
  4. Vino pomešajte sa preostalim sokom od limuna i prelijte preko ribe, pa pokrijte aluminijumskom folijom.
  5. Pecite u zagrejanoj rerni na 200°C oko 15 minuta.
  6. Skinite foliju i pecite još 15 minuta, a povremeno prelijte sosom od vina.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Mediteranska skuša punjena senfom i začinima
Autor:
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
51star1star1star1star1star Based on 5 Review(s)
- Advertisement -