Posni gulaš od pečuraka i ribe

1999
- Advertisement -

Posni gulaš od pečuraka i ribe

- Sponzor recepta -
Baner D - Mamas (Omnico)

Sastojci za posni gulaš od pečuraka i ribe:

  • 400g šampinjona,
  • 400g bukovače,
  • 300g fileta oslića,
  • 4 glavice crnog luka,
  • 2 šargarepe,
  • 4 čena belog luka,
  • 2dl belog vina,
  • 2 kašike soja sosa,
  • so,
  • biber.

Posni gulaš od pečuraka i ribe se priprema na sledeći način:

  1. Ribu isecite na krupnije komade.
  2. Luk isecite na kockice, prodinstajte ga, pa dodajte rendanu šargarepu, seckani beli luk i bukovače isečene na štapiće.
  3. Dinstajte, ali povremeno nalivajte vodom.Kad bukovače omekšaju, dodajte šampinjone isečene na listiće i ribu.
  4. Nalijte vinom da ogrezne, pa nastavite da dinstate.
  5. Kad riba omekša, dodajte soja sos, začine i kašiku gustina, pa prokuvajte dok se gulaš blago ne zgusne.
  6. Poslužite uz testeninu ili pirinač.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Posni gulaš od pečuraka i ribe
Autor:
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
41star1star1star1stargray Based on 5 Review(s)
- Advertisement -