- Advertisement -
Sastojci za posni gulaš od pečuraka i ribe:
- 400g šampinjona,
- 400g bukovače,
- 300g fileta oslića,
- 4 glavice crnog luka,
- 2 šargarepe,
- 4 čena belog luka,
- 2dl belog vina,
- 2 kašike soja sosa,
- so,
- biber.
Posni gulaš od pečuraka i ribe se priprema na sledeći način:
- Ribu isecite na krupnije komade.
- Luk isecite na kockice, prodinstajte ga, pa dodajte rendanu šargarepu, seckani beli luk i bukovače isečene na štapiće.
- Dinstajte, ali povremeno nalivajte vodom.Kad bukovače omekšaju, dodajte šampinjone isečene na listiće i ribu.
- Nalijte vinom da ogrezne, pa nastavite da dinstate.
- Kad riba omekša, dodajte soja sos, začine i kašiku gustina, pa prokuvajte dok se gulaš blago ne zgusne.
- Poslužite uz testeninu ili pirinač.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Posni gulaš od pečuraka i ribe
Autor:
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -