- Advertisement -
Sastojci za posne tuna burgere:
- 3 konzerve tunjevine u vodi,
- 3 kašike posnog majoneza,
- 2 kašike seckanog peršunovog lista,
- 3 kašike prezli,
- 1 kašikica senfa (Dijon),
- so, biber,
- maslinovo ulje.
Posni tuna burgeri se pripremaju na sledeći način:
- Dobro ocedite tunjevinu od vode i stavite je u činiju.
- Tome dodajte majonez,prezle,seckani peršunov list,senf,biber,so.
- Soli ne treba puno,jer je tunjevina vec slana.
- Najbolje prvo probajte,pa solite po potrebi.
- Sve to dobro promešajte da se sjedini i podelite na četiri dela.
- Oblikujte četiri deblja burgera.
- U tiganju ugrejte malo maslinovog ulja i pecite burgere po par minuta sa svake strane ili dok ne dobiju finu smeđkastu boju.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Posni tuna burgeri
Autor:
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -