Posni tuna burgeri

3538
- Advertisement -

Posni tuna burgeri

Advertisements

Sastojci za posne tuna burgere:

  • 3 konzerve tunjevine u vodi,
  • 3 kašike posnog majoneza,
  • 2 kašike seckanog peršunovog lista,
  • 3 kašike prezli,
  • 1 kašikica senfa (Dijon),
  • so, biber,
  • maslinovo ulje.

Posni tuna burgeri se pripremaju na sledeći način:

  1. Dobro ocedite tunjevinu od vode i stavite je u činiju.
  2. Tome dodajte majonez,prezle,seckani peršunov list,senf,biber,so.
  3. Soli ne treba puno,jer je tunjevina vec slana.
  4. Najbolje prvo probajte,pa solite po potrebi.
  5. Sve to dobro promešajte da se sjedini i podelite na četiri dela.
  6. Oblikujte četiri deblja burgera.
  7. U tiganju ugrejte malo maslinovog ulja i pecite burgere po par minuta sa svake strane ili dok ne dobiju finu smeđkastu boju.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Posni tuna burgeri
Autor:
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
51star1star1star1star1star Based on 16 Review(s)
- Advertisement -