Naslovna Sastojci Crni luk

Sastojak: crni luk

mornarski brodet recept

Mornarski brodet

Sastojci za mornarski brodet: škampine 500 g, grdobina 250 g, ugor 250 g, 150 g lignji, konzerva račića, 1 dl ulja, 3-4 glavice crnog luka, 5-6 čenova belog luka, 300 g paradajz pirea ili svežeg paradajza, 2 kašike brašna, 1,5 dl belog vina, 1 veza peršuna, 2 lista lorbera, biber u zrnu, so.
Posna musaka od karfiola

Posna musaka od karfiola

Sastojci za posnu musaku od karfiola: 1 veći karfiol, glavica crnog luka, šoljica pirinča, 2-3 paradajza, ulje, bio začin, so, biber, peršun, prezle.
mesana riblja salata

Mešana riblja salata

Sastojci za mešanu riblju salatu: 2 velike konzerve tunjevine, 200 g sardela iz konzerve, 1 zelena salata, 4 veća paradajza, 2 glavice crnog luka, 3 čena belog luka 1 veza peršuna, 200 g boranije, 2 šake crnih maslina, sok od 2 limuna, 6 kašika maslinovog ulja, biber, so.
posna-supa-od-celera-i-krompira

Posna supa od celera i krompira

Sastojci za posnu supu od celera i krompira: šolja sitno seckanog celera, 1 krompir, 1/2 glavice crnog luka, 2 kašike maslinovog ulja, kašika brašna, 1/2 kašike aleve paprike, biber, so, limunov sok, začin od sušenog povrća.
Posna čorba sa sočivom recept

Posna čorba sa sočivom

Sastojci za posnu čorbu sa sočivom: 250 g sočiva, zelen za supu, 2 glavice crnog luka, 2 kašike začina od povrća, komad margarina, 2 kašike brašna, peršunov list, biber u zrnu, so.
dinstani spanać recept

Dinstani spanać

Sastojci za dinstani spanać: 1 kg spanaća, glavica crnog luka, 3-4 čena belog luka, ulje, brašno, bio začin, so.
posne paprike punjene krompirom recept

Posne paprike punjene krompirom i pirinčem

Sastojci za posne paprike punjene krompirom: 10 paprika, 3 glavice crnog luka, 2 šargarepe, ulje, biber, so, 4-5 krompira, 2 kašičice brašna, šoljica pirinča, 2 kašike paradajz pirea, aleva paprika.
pastrmka na roštilju recept

Pastrmka na roštilju

Sastojci za pastrmku na roštilju: 1 kg sveže pastrmke, 1 glavica crnog luka, 1 svež paradajz, 1 zelena paprika, peršun, 1/4 l ulja, sok od jednog limuna.
posno varivo od tikve recept

Posno varivo od tikve

Sastojci za posno varivo od tikve: 1 veća tikva, 1 glavica crnog luka, ulje, dve kašike brašna, kašičica aleve paprike, 0,5 litara soka od paradajza, peršun.
ajvar od riblje ikre recept

Ajvar od riblje ikre

Sastojci za ajvar od riblje ikre: 500 g riblje ikre, 1/4 l ulja, sok od 1/2 limuna, so, 1/2 glavice crnog luka.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

Prijatelji sajta

after x drinks
- Advertisement -