Naslovna Sastojci Crni luk

Sastojak: crni luk

amur sa povrcem

Amur sa povrćem

Sastojci za amur sa povrćem: 1 veći amur, 2 glavice crnog luka, ulje, 4-5 krompira, šaka graška, šaka boranije, 2-3 paradajza, 2-3 paprike, šolja slatkog kupusa iseckanog na rezance, 2-3 šargarepe.
jegulja u belom vinu recept

Jegulja u belom vinu

Sastojci za jegulju u belom vinu: jegulja teška oko 1 kg, 1 dl maslinovog ulja, 2-3 glavice crnog luka, 4-5 čenova belog luka, 100 g paradajz pirea ili svežeg paradajza, 1 veza peršuna, 0,3 dl lozovače, 1 dl belog vina, 0,3 dl sirćeta, biber, so.
posne rendane tikvice recept

Posne rendane tikvice

Sastojci za posne rendane tikvice: 1 kg krupnijih tikvica, 3 kašike ulja, kašika brašna, 1 glavica crnog luka, mirođija, sirće, so.
baget sa paradajzom i bosiljkom recept

Baget sa paradajzom i bosiljkom

Sastojci za baget sa paradajzom i bosiljkom: 15 mini paradajza, 12 liski bosiljka isečenog na trakice, 2 čena belog luka, mrvljenog, 1 kašika crnog luka u prahu, 1 kašičica maslinovog ulja, 1 kašičica soja sosa, 1 kašičica crnog bibera, francuski baget hleb 1/2, tanko sečen.
Posni pilav sa šaranom recept

Posni pilav sa šaranom

Sastojci za posni pilav sa šaranom: šaran od 2 kg, 3-4 glavice crnog luka, 1/2 šolje pirinča, šolja ulja za prženje luka, 3 kašike ulja za sos, kašika brašna, 2 kašike aleve paprike.
Posna pita krompiruša recept

Posna pita krompiruša

Sastojci za posnu pitu krompirušu: 800 g kora za pitu (gibanicu), 2 dl ulja, 3 glavice crnog luka, 1,5 kg krompira, 2 dl vode, so, biber.
postan spanac sa pirincem recept

Postan spanać sa pirinčem

Sastojci za postan spanać sa pirinčem: 1 kg spanaća, 2 glavice crnog luka, 3 kašike ulja, šoljica pirinča, kašika paradajz pirea, malo soli.
pastrmka sa šampinjonima recept

Pastrmka sa šampinjonima

Sastojci za pastrmku sa šampinjonima: 4 pastrmke, 100 g margarina, 3 kašike maslinovog ulja, 250 g svežih na listiće iseckanih šampinjona, kašičica soka od limuna, 3 na kolute iseckane manje glavice crnog luka, kašika hlebnih mrvica (prezli), malo brašna, biber, so.
posne sarme sa ribom recept

Posne sarme sa ribom

Sastojci za posne sarme sa ribom: veća glavica kiselog kupusa, šaran od 1,5 do 2 kg, veća šolja pirinča, 2-3 šargarepe, 2 glavice crnog luka, 2-3 čena belog luka, veza zeleni, koren celera, kašika začina od povrća, 1 manji krompir, list lorbera, peršun, brašno, biber, aleva paprika, ulje, so.
Dimljeni losos i špargla recept

Dimljeni losos i špargla

Sastojci za dimljeni losos i šparglu: 6 komada dimljenog lososa, 18 kuvanih zelenih špargli, 3 parčeta tosta, 1 dl ulja, 1/2 limuna, 2 kašike senfa, 1 glavica crnog luka.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

Prijatelji sajta

after x drinks
- Advertisement -