Na ulju propržiti sitno seckani crni luk i na kolute isečenu šargarepu.
Dodati 1 kašiku brašna i još malo propržiti, zatim naliti 1,5 l vode, dodati krompir isečen na kockice, 2 lista lovora, kašiku bio začina i kuvati dok krompir ne omekša.
Po želji začiniti sirćetom neposredno pre serviranja.
Sastojci za posnu salatu od maslačka:1⁄2kg listova maslačka,2 jabuke,1 crveni luk,1⁄2 šoljice tahinija (sos od susama),1 šoljica sveže ceđenog soka od pomorandže,1 kašika narendanog đumbira,1⁄2 kašičice cimeta,1/2 kašičice karija,malo maslinovog ulja,so.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više