Naslovna Sastojci Pirinač

Sastojak: pirinač

zelena corba sa pirincem posne corbe

Posna zelena čorba sa pirinčem

Sastojci za posnu zelenu čorbu sa pirinčem: 400 g spanaća, šoljica pirinča, glavica crnog luka, 1 šargarepa, 1/2 kašičice aleve paprike, 4 kašike ulja, kašika brašna, so.
punjene paprike sa orasima posna glavna jela

Posne punjene paprike sa orasima

Sastojci za posne punjene paprike sa orasima: dvadeset paprika, 300 g pirinča, 8 glavica crnog luka, 4 krompira, 2 šoljice ulja, šaka mlevenih oraha, 2 kašičice aleve paprike, so.
punjeni-saran recept

Punjeni šaran

Sastojci za punjenog šarana: 4 očišćena šarana srednje veličine, 200 g pirinča, 2 manje glavice luka, veći koren celera sa listovima, 100 ml belog vina, 4 "čeri" paradajza za dekoraciju, ulje, so, biber.
marinirani smudj

Marinirani smuđ

Sastojci za mariniranog smuđa: 4 fileta smuđa, 300 g pirinča, 400 g paradajza, veća glavica luka, 4 kašike ulja, 50 g margarina, veza peršuna, 50 ml belog vina, dva-tri čena belog luka, limun, so, biber.
posna pita sa prazilukom i pirincem

Posna pita sa prazilukom i pirinčem

Sastojci za posnu pitu sa prazilukom i pirinčem: 500 g kora za pitu, 10 strukova praziluka, 100 g pirinča, ulje, so, vegeta, biber.
posni rolat sa somovinom i oslicem

Posni rolat sa somovinom i oslićem

Sastojci za posni rolat sa somovinom i oslićem: 1 kg fileta somovine, 500 g fileta oslića, 300 g obarenog pirinča, 1 veći struk praziluka, 1 veća glavica crnog luka, 5 čena belog luka, so, biber, začin, 1 kašičica sode bikarbone, 2 fileta pečene crvene paprike, 200 g posnog dimnjenog kačkavalja, 300 g pečuraka, ulje.
posni rolat sa povrcem posna jela na vodi

Posni rolat sa povrćem

Sastojci za posni rolat sa povrćem: 400 g krompira, 100 g spanaća, 100 g pirinča, 2 šargarepe, veza peršuna, 100 g mariniranih šampinjona, pola kašičice slatke paprike, pola kašičice granula belog luka, 3 čena belog luka, 50 g kečapa (ili paradajz pirea), 100 g susama.
paradajz punjen pasuljem i pirincem

Punjeni paradajz sa rižotom i pasuljem

Za paradajz punjen rižotom i pasuljem potrebno je: 250 g svežeg crvenog pasulja, 750 ml bujona od povrća, 100 g crnog luka, 450 g pirinča, 250 ml crnog vina, 8 komada svežeg paradajza, 3 čena belog luka, kašika svežeg peršuna
posni punjeni paradajz recept

Posni punjeni paradajz

Sastojci za posni punjeni paradajz: 1 kg paradajza, 100 g pirinča, šaka graška, glavica crnog luka, 1/2 struka praziluka, celer, 1 šargarepa, maslinovo ulje, vegeta, peršun, biber, so.
kremasti rizoto posnajela

Posni kremasti rižoto

Sastojci za posni kremasti rižoto: 2 šoljice pirinča, 2 veće glavice luka, čaša belog vina, 3 kašike maslinovog ulja, 1 l supe od povrća (u...
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -