Pastrmka sa karanfilićem Autor: Recept - 30/09/2014 389 FacebookViberWhatsAppTwitterPinterestCopy URL - Advertisement - - Advertisement - Sastojci za pastrmku sa karanfilićem: 4 pastrmke od po 200 g, 4 klina karanfilića, 150 ml maslinovog ulja, brašno, peršun, so. Pastrmka sa karanfilićem se priprema na sledeći način: Napravite filete od pastrmke, a ukoliko ne umete tražite od prodavca ribe da vam napravi. Malo posolite filete pastrmke i uvaljajte ih u brašno. Zagrejte ulje u tiganju i pržite pastrmke dok ne porumene. Ocedite ih na salveti. Sitno iseckajte peršun. U jednoj posudi zagrejte maslinovo ulje sa klinovima karanfilića i peršunom. Rasporedite filete na velikom tanjiru ili ovalu, prelijte ih uljem sa karanfilićima i odmah poslužite. OCENITE RECEPT: Naziv recepta:Pastrmka sa karanfilićem Objavljen: 2014-09-30Vreme za pripremu: 1H10MProsečna ocena: 5 Based on 5 Review(s) - Advertisement -