Jabuke u prezli Autor: Recept - 17/02/2015 1590 FacebookViberWhatsAppTwitterPinterestCopy URL - Advertisement - Sastojci za jabuke u prezli: 5 kiselih jabuka, 2 kašike soka od limuna, šolja prezli, šolja šećera, kašičica cimeta, 125 g margarina, iseckanog. Jabuke u prezli se pripremaju na sledeći način: Jabuke operite, očistite od semena i tanko isecite. Poređajte u vatrostalnu posudu i prelijte sokom od limuna. Pomešajte prezle, šećer i cimet, pa dodajte komadiće margarina i dobro sjedinite masu. Pospite jabuke smesom od prezli i margarina, pa pecite oko 60 minuta u rerni zagrejanoj na 170 stepeni. Poslužite dok je vruće. OCENITE RECEPT: Naziv recepta:Jabuke u prezlama Objavljen: 2015-02-17Vreme za pripremu: 1H15MProsečna ocena: 3.5 Based on 27 Review(s) - Advertisement -