- Advertisement -
Sastojci za posne grilovane pečurke:
- 500 g pečuraka (šampinjoni, portobello ili bilo koje druge vrste),
- 3 kašike maslinovog ulja,
- 2 čena belog luka, sitno iseckana,
- 1 kašika balzamiko sirćeta,
- so i biber po ukusu,
- svež peršun za ukrašavanje (opciono).
Posne grilovane pečurke se pripremaju na sledeći način:
- Očistite pečurke i, ako su veće, presecite ih na polovine ili četvrtine.
- U činiji pomešajte maslinovo ulje, sitno iseckani beli luk, balzamiko sirće, so i biber.
- Dodajte pečurke u marinadu i dobro promešajte da se sve pečurke oblože.
- Zagrejte grill tavu ili roštilj na srednje visoku temperaturu.
- Grilujte pečurke dok ne postanu zlatno smeđe i mekane, oko 5-7 minuta sa svake strane.
- Prebacite grilovane pečurke na tanjir i pospite ih svežim peršunom ako želite.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Autor: 



Based on 1 Review(s)
Posne grilovane pečurke
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -