Posna tunjevina sa humusom

86
- Advertisement -

Posna tunjevina sa humusom

- Sponzor recepta -
Baner D - Mamas (Omnico)

Sastojci za posnu tunjevinu sa humusom:

  • 100 g tunjevine,
  • 3 kašike humusa,
  • 1 mali crni luk, sitno iseckan,
  • 2 kisela krastavčića, sitno iseckana,
  • 4 parčeta dvopeka,
  • sok od pola limuna,
  • so i biber po ukusu,
  • svež peršun za dekoraciju (po želji).

Posna tunjevina sa humusom se priprema na sledeći način:

  1. U posudu stavite tunjevinu i dodajte humus. Promešajte smesu dok ne postane glatka i homogena.
  2. U smesu umešajte sitno iseckani crni luk i kiseli krastavčić. Posolite i pobiberite po ukusu, a zatim dodajte sok od limuna kako biste pojačali svežinu.
  3. Dvopek lagano tostirajte kako bi postao hrskav. Na svaki komad dvopeka ravnomerno rasporedite smesu od tunjevine i humusa.
  4. Po želji, pospite sitno seckanim svežim peršunom za dodatnu svežinu i dekoraciju.
  5. Poslužite odmah kao laganu užinu ili predjelo.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Posna tunjevina sa humusom
Autor:
Objavljen:
Vreme za pripremu:
- Advertisement -