Naslovna Sastojci Belo vino

Sastojak: belo vino

sos od paradajza i belog vina

Posni sos od paradajza i belog vina

Sastojci za posni sos od paradajza i belog vina: 1 kg paradajza, 1 čen belog luka, pola čaše maslinovog ulja, čašica belog vina, peršunov list, biber, so.
Riba sa pečurkama i limunom recept

Riba sa pečurkama i limunom

Sastojci za ribu sa pečurkama i limunom: 4 fileta ribe po izboru, svaki od po 120 g, 350 g šampinjona, glavica luka, čen belog luka, limun, veza peršuna, 3 kašike suvog belog vina, 3 kašike maslinovog ulja, so, biber.
Riblje pečenje u vinu recept

Riblje pečenje u vinu

Sastojci za riblje pečenje u vinu: 300 g šarana, 300 g somovine, 300 g kečige, šolja ulja, šolja i po belog vina, ljuta papričica, biber, lovorov list, peršunov list, so.
rizoto sa povrcem i tunom recept

Rižoto sa povrćem i tunom

Sastojci za rižoto sa povrćem i tunom: 400 g pirinča, 1 špargla, 50 g graška, 50 g brokolija, 5 malih kiselih kukuruza u konzervi, 50 g margarina, 100 g crnog luka, 4 čena belog luka, 50 g tune, 2 dl belog vina, 2 grančice peršuna, 0,5 dl maslinovog ulja, so i biber po ukusu.
pastrmka u vinu recept

Pastrmka u vinu

Sastojci za pastrmku u vinu: 1 kg pastrmke, belo vino, lovorov list, brašno, ulje, limun, so.
rizoto sa sampinjonima recept

Posni rižoto sa šampinjonima

Sastojci za posni rižoto sa šampinjonima: 2 čaše pirinča, 1 velika glavica crnog luka, 600 g šampinjona, 1 dl belog vina, mleveni đumbir, biber, so, vegeta, ulje.
tunjevina u umaku recept

Tunjevina u umaku

Sastojci za tunjevinu u umaku: 6 komada sveže tunjevine, maslinovo ulje, crne masline, dva čena belog luka, suvo belo vino, malo kapra, origano, brašno, 400 g pasiranog paradajza, so, biber.
morska riba na krompiru recept

Morska riba na krompiru

Sastojci za morsku ribu na krompiru: 500 g krompira, dve glavice crnog luka, 1 kg morske ribe, so, biber, 2 čena belog luka, ruzmarin, peršun, celer, čaša belog vina, ulje.
paprikas od kecige recept

Posni paprikaš od kečige

Sastojci za posni paprikaš od kečige: kečiga od 1 kg, 1 kg crnog luka, kašika aleve paprike, 2-3 krompira, čaša soka od paradajza, 1/2 čaše belog vina, peršun, ulje, sirće, so, biber.
mornarski brodet recept

Mornarski brodet

Sastojci za mornarski brodet: škampine 500 g, grdobina 250 g, ugor 250 g, 150 g lignji, konzerva račića, 1 dl ulja, 3-4 glavice crnog luka, 5-6 čenova belog luka, 300 g paradajz pirea ili svežeg paradajza, 2 kašike brašna, 1,5 dl belog vina, 1 veza peršuna, 2 lista lorbera, biber u zrnu, so.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -