Naslovna Sastojci Biber

Sastojak: biber

zapečen posni pasulj sa povrcem recept

Zapečen pasulj sa povrćem

Sastojci za zapečen pasulj sa povrćem: 250-300 g pasulja tetovca, 300 g praziluka, 2 glavice crnog luka, 3-4 paprike, peršunov list, ulje, 4 paradajza, začin od povrća, so, biber.
posne šnicle od pirinča sa umakom od pečuraka recept

Posne šnicle od pirinča sa umakom od pečuraka

Sastojci za posne šnicle od pirinča sa umakom od pečuraka: šolja od 200 ml pirinča, 2+2 kašike brašna, biber, so, ulje, 2 kašike suvih pečuraka.
kiseli kupus sa pirincem recept

Kiseli kupus sa pirinčem

Sastojci za kiseli kupus sa pirinčem: 1 kg kiselog kupusa, šolja pirinča, ulje, so, biber.
Posna čorba od karfiola sa grizom na vodi recept

Najbolja posna jela na vodi

Pogledajte najbolja posna jela na vodi po našem izboru. Ovi posni recepti na vodi su za pripremu posnih jela na vodi od posnih supa i čorbi, preko posnih glavnih jela na vodi do posnih deserata na vodi.
varivo od boba

Posno varivo od boba

Sastojci za posno varivo od boba: 500 g zrna boba, 2 kašike ulja, 1/2 kašike brašna, 1 glavica crnog luka, 1 lovorov list, 2-3 čena belog luka, ljuta aleva paprika, biber, so.
djuvec od boranije

Postan đuveč od boranije

Sastojci za postan đuveč od boranije: 500 g boranije, 500 g paradajza, 3 glavice crnog luka, peršun, ulje, so, biber, začin C.
skusa-u-sosu-od-paradajza

Skuša u sosu od paradajza

Sastojci za skušu u sosu od paradajza: 4 skuše, 300 g paradajza, 100 g maslina, glavica crnog luka, 2 kašike brašna, so, ulje, biber
punjene tikvice na vodi

Posne punjene tikvice

Sastojci za posne punjene tikvice: 1 kg tikvica, 100 g pšenice, 200 g lanenog semena, 200 g pečuraka, 150 g crnog luka seckanog, čen belog luka, malo peršuna i bosiljka, biber, 1 dl ulja, masline, suvi začin, so.
zapeceno-povrce

Posno zapečeno povrće

Sastojci za posno zapečeno povrće: 700 g paradajza, 2 tikvice, 1 patlidžan, 4 čena belog luka, 2 grančice ruzmarina, 4 lovorova lista, maslinovo ulje, so, biber, prstohvat ljute paprike.
jota

Jota

Sastojci za jotu: 100 g pasulja, 250 g kiselog kupusa, 250 g krompira, 100 g paradajz pirea, glavica crnog luka, 50 g brašna, 50 g belog luka, ulje, so, crni biber.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -