Posne paprike sa tunjevinom se pripremaju na sledeći način:
Sa paprike oseći poklopce pa ih očistiti od semenki i žilica.
Pomešajte hleb, sitno seckan crni i beli luk, oguljen i na kockice isečen paradajz, strugan celer, tunjevinu i začine, pa mešati da se dobije kompaktna masa i njom puniti paprike.
Napunjene paprike zatvarati kolutima krompira, poređati u vatrostalnu posudu, poprskati mešavinom ulja i vode i zapeći u rerni.
Sastojci za posni čizkejk sa malinama:
Kora:
200 g posnog keksa (npr. posni integralni keks),
80 g biljnog margarina (otopljenog).
Fil:
500 g posnog sira (npr. posni tofu sir),
200 g posnog jogurta (npr. sojin jogurt),
100 g smeđeg šećera ili zaslađivača po želji,
2 kašike gustina ili kukuruznog brašna,
sok i kora od jednog limuna,
200 g malina (sveže ili smrznute).
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više