Luk i praziluk iseckati i propržiti na vrelom ulju.
Dodati seckane šampinjone i dinstati dok sva tečnost koju su šampinjoni pustili ne ispari, pa posoliti i pobiberiti.
Susam peći u teflonskom tiganju da dobije zlatno-žutu boju, ohladiti i pomešati sa 200 g posnog majoneza, dodati 100 g struganog biljnog kačkavalja i energično promešati.
Prvi list oblande premazati pripremljenom smesom, odozgo rasporediti dinstane šampinjone, pokriti drugim listom oblande, premazati ajvarom i urolati.
Odozgo naneti ostatak posnog majoneza i posuti struganim biljnim kačkavaljem.
Sastojci za Twix čokoladice bez šećera i glutena:Za biskvitni deo:50g ovsenog brašna,35g bademovog brašna,65ml meda,3 kašičice kikiriki putera.Za karamel deo:65ml javorovog sirupa ili meda,60g kikiriki putera,1 kašicica kokosovog ulja,aroma vanile.Čokoladna glazura:80g čokolade+ 2 kašičice kokosovog ulja.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.U reduSaznaj više