Češka posna štrudla Autor: Recept - 12/12/2012 1046 FacebookViberWhatsAppTwitterPinterestCopy URL - Advertisement - - Sponzor recepta - Sastojci za češku posnu štrudlu: 250 g margarina, 3 kašike voćnog sirćeta, 250 g brašna. Za fil: 4 strugane jabuke, 50 g suvog grožđa, šolja mlevenih oraha, cimet, šećer po ukusu. Češka posna štrudla se priprema na sledeći način: Margarin umutiti sa sirćetom, dodati brašno i dobro izmesiti testo. Ostaviti u frižideru da prenoći. Sutradan testo podeliti na dva dela, razviti jednu koru u veličini pleha i staviti je u pleh. Odozgo rasporediti jabuke pomešane sa suvim grožđem, posuti orasima, cimetom i šećerom. Odozgo staviti i drugu polovinu testa razvijenog u jednu koru i peći u pećnici. OCENITE RECEPT: Naziv recepta:Češka posna štrudla Objavljen: 2012-12-12Vreme za pripremu: 45MProsečna ocena: 5 Based on 3 Review(s) - Advertisement -