Posna salata sa paprikom se priprema na sledeći način:
Limetu dobro operite, izrendajte je i iscedite sok.
Papriku isecite na trake i u velikoj posudi za salatu je pomešajte sa opranim pasuljem iz konzerve, crvenim lukom isečenim na kolutove, kuminom, ljutom paprikom, korom limete, solju i malsinovim uljem.
Dobro promešajte i prelijte sokom od limuna, na kraju dodajte peršun i dobro ohladite pre serviranja.
Sastojci za posnu tortu sa pivom:
1/2 l piva,
900 g oraha,
700 g kristal šećera,
400 g mekog brašna,
4 kašike ulja,
1 limun,
2 vanilin šećera,
1 kašičica sode bikarbone,
džem od kajsija.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više