Posna salata sa paprikom se priprema na sledeći način:
Limetu dobro operite, izrendajte je i iscedite sok.
Papriku isecite na trake i u velikoj posudi za salatu je pomešajte sa opranim pasuljem iz konzerve, crvenim lukom isečenim na kolutove, kuminom, ljutom paprikom, korom limete, solju i malsinovim uljem.
Dobro promešajte i prelijte sokom od limuna, na kraju dodajte peršun i dobro ohladite pre serviranja.
Sastojci za šaran čorbu:
glava, rep, jetra (može i ikra ako je ima) šarana,
100 g sitnije rečne ribe,
3 šargarepe,
veza zeleni,
1 celer,
2 glavice crnog luka,
1 zelena paprika,
peršun,
šoljica ulja,
kašika začina od povrća,
biber u zrnu,
2 kašike brašna,
aleva paprika,
limun.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.U reduSaznaj više