Prokuvajte šećer sa pola šolje vode, sklonite sa vatre, podelitena dva dela, pa jednu polovinu pomešajte s keksom, rastopljenom čokoladom i aromom pomorandže, a drugu s kokosom.
Rastanjite koru od keksa, stavite u sredinu kobasicu napravljenu od kokosa i uvijte kolač kao salamu.
Glazuru umutite od šećera u prahu i nekoliko kapi vode, aromatizujte i, ako je potrebno, dodajte malo boje.
Potrebno je:
8 fileta pastrmke,
glavica zelene salate,
2 limuna,
veza peršuna,
10 rotkvica,
dva-tri lista bosiljka,
2 struka mladog luka,
kašičica đumbira u prahu,
maslinovo ulje,
so,
biber.
Priprema:
Riblje filete operite pod mlazom hladne vode,...
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više