Umutiti penasto margarin sa šećerom u prahu, pa polako dodati bademe, žele bombone i suvo grožđe uz lagano mešanje da se masa sjedini i bude sasvim kompaktna.
Rukom ili nožem oblikovati kasato prema želji u valjak, kupu ili kvadar, posuti ga kokosovim brašnom i dekorisati cvetićima od želea.
Staviti u frižider da se ohladi i stegne.
Sve vreme ga držati u frižideru jer je najukusniji hladan.
Seći tanke šnite i prema želji prelivati istopljenom čokoladom.
Sastojci za posni kolač sa bananama i limunom:2 šolje brašna,1 kašičica praška za pecivo,1/2 kašičice sode bikarbone,prstohvat soli,1/2 šolje ulja,1 šolja smeđeg šećera,3 zrele banane, sok i korica od 1 limuna,1 kašičica ekstrakta vanile.Za glazuru:1 šolja šećera u prahu,sok od pola limuna.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više