Posni đuveč sa pečurkama se priprema na sledeći način:
Na ulju propržite sitno iseckan crni luk i beli luk dok ne omekšaju. Dodajte iseckane šargarepe, paprike i pečurke, pa pržite dok povrće ne omekša.
Dodajte pirinač i kratko propržite sa povrćem, zatim dodajte iseckane paradajze i grašak. Začinite paprikom u prahu, solju i biberom, pa nalijte vodom da sve bude pokriveno (oko 600ml).
Kuvajte na srednjoj vatri dok pirinač ne omekša, a zatim prebacite u pećnicu i pecite na 180°C oko 20 minuta, dok ne dobije zlatno-smeđu boju.
Sastojci za integralnu testeninu sa pasuljem:1 pakovanje integralne testenine,3 kašike ulja,2 struka mladog luka,1 srednja šargarepa,400g kuvanog pasulja (može i iz konzerve),1 kašičica soli,1 kašičica tucane ljute paprike,1 čen belog luka,sok od pola limuna,1 mala šargarepa,1 struk mladog luka.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.U reduSaznaj više