Posna predjela

posna, predjela, posna predjela, predjela posna, hladna posna predjela, topla posna predjela, posna predjela recepti, recept za posno predjelo

posni umak mediteranska salsa recept

Posni umak Mediteranska salsa

Sastojci za mediteransku salsu: 500 g paradajza, glavica crnog luka, 5 čenova belog luka, crvena paprika, 2 kašike sveže isceđenog soka od limuna, 6 kašika peršuna, kašičica morske soli, kašičica bibera.
posni sendvici od paradajza recept

Posni sendviči sa paradajzom

Sastojci za posne sendviče sa paradajzom: 6 velikih paradajza, 5 kašika maslinovog ulja, 4 parčeta tosta, čen belog luka, 8 kašičica paradajz pirea, so i biber po ukusu.
ajvar od riblje ikre recept

Ajvar od riblje ikre

Sastojci za ajvar od riblje ikre: 500 g riblje ikre, 1/4 l ulja, sok od 1/2 limuna, so, 1/2 glavice crnog luka.
kuvani umak od belog luka recept

Kuvani umak od belog luka

Sastojci za kuvani umak od belog luka: 2 dl ulja, 3 kašike oštrog brašna, 2 glavice belog luka, kašičica začina od povrća, šolja vode, malo soka od limuna, soli po ukusu.
baget sa paradajzom i bosiljkom recept

Baget sa paradajzom i bosiljkom

Sastojci za baget sa paradajzom i bosiljkom: 15 mini paradajza, 12 liski bosiljka isečenog na trakice, 2 čena belog luka, mrvljenog, 1 kašika crnog luka u prahu, 1 kašičica maslinovog ulja, 1 kašičica soja sosa, 1 kašičica crnog bibera, francuski baget hleb 1/2, tanko sečen.
pikantni celer sa jabukama recept

Pikantni celer sa jabukama

Sastojci za pikantni celer sa jabukama: 2 veća korena celera, 3 kisele jabuke, 200 g jezgra oraha, 2 šolje posnog majoneza, 1 limun, origano, biber, so.
hilandarski pindzur

Hilandarski pindžur

Sastojci za hilandarski pindžur: 10 većih crvenih paprika, 1 plavi patlidžan, 1 paradajz, 1 krastavac, veza zeleni (peršun, celer), sok od 1 limuna, 5 kašika maslinovog ulja, biber, so.
posne kuglice sa maslinama i susamom recept

Posne kuglice sa maslinama i susamom

Sastojci za posne kuglice sa maslinama i susamom: 500 g krompira, 100 g biljne masti, 100 g crnih i zelenih maslina, 100 g susama, biber, so.
Posne pihtije

Posne pihtije

Sastojci za posne pihtije: 200 g šargarepe, 200 g krompira, 200 g fileta oslića, 50 g posnog želatina u prahu, listovi peršuna, biber, timijan, so, 1,3 l vode.
posni rolat s vlašcem recept

Posni rolat s vlašcem

Sastojci za posni rolat s vlašcem: 500 g krompira, 200 g brašna za hleb, 40 g margarina, 50 ml mlake vode, so, začin C, 30 g margarina, vlašac, 80 g prezli.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -