Posna predjela

posna, predjela, posna predjela, predjela posna, hladna posna predjela, topla posna predjela, posna predjela recepti, recept za posno predjelo

lazna-riba

Lažna riba

Sastojci za lažni ribu: 4 veća krompira, 2 konzerve tunjevine u komadima, 300 g posnog majoneza, 2 lista zelene salate, limun, so, biber.
posni namaz od patlidzana recept

Posni namaz od patlidžana

Sastojci za posni namaz od patlidžana: 2 srednja patlidžana, 1 veći čen belog luka sitno iseckan, 2 kašičice mlevenog kima, sok od jednog limuna, 3 kašike maslinovog ulja, so i mleveni biber po ukusu, 2 kašike sitno seckanog lista peršuna.
posno predjelo od pecenog patlidzana recept

Posno predjelo od pečenog patlidžana

Sastojci za posno predjelo od pečenog patlidžana: 1 veliki patlidžan, 4-5 kašika maslinovog ulja, 1 čen belog luka sitno iseckanog, 1 komadić svežeg đumbira sitno narendanog, 1 veći paradajz oljušten...
Posne crvene korpice od paradajza recept

Posne crvene korpice od paradajza

Sastojci za posne crvene korpice: 4 velika paradajza, 2 kašike posnog maslaca, velika glavica crnog luka, 6 čenova belog luka, 5 kašika prezli, 2 kašike ruzmarina, so i biber po ukusu.
posni umak mediteranska salsa recept

Posni umak Mediteranska salsa

Sastojci za mediteransku salsu: 500 g paradajza, glavica crnog luka, 5 čenova belog luka, crvena paprika, 2 kašike sveže isceđenog soka od limuna, 6 kašika peršuna, kašičica morske soli, kašičica bibera.
posni sendvici od paradajza recept

Posni sendviči sa paradajzom

Sastojci za posne sendviče sa paradajzom: 6 velikih paradajza, 5 kašika maslinovog ulja, 4 parčeta tosta, čen belog luka, 8 kašičica paradajz pirea, so i biber po ukusu.
ajvar od riblje ikre recept

Ajvar od riblje ikre

Sastojci za ajvar od riblje ikre: 500 g riblje ikre, 1/4 l ulja, sok od 1/2 limuna, so, 1/2 glavice crnog luka.
kuvani umak od belog luka recept

Kuvani umak od belog luka

Sastojci za kuvani umak od belog luka: 2 dl ulja, 3 kašike oštrog brašna, 2 glavice belog luka, kašičica začina od povrća, šolja vode, malo soka od limuna, soli po ukusu.
baget sa paradajzom i bosiljkom recept

Baget sa paradajzom i bosiljkom

Sastojci za baget sa paradajzom i bosiljkom: 15 mini paradajza, 12 liski bosiljka isečenog na trakice, 2 čena belog luka, mrvljenog, 1 kašika crnog luka u prahu, 1 kašičica maslinovog ulja, 1 kašičica soja sosa, 1 kašičica crnog bibera, francuski baget hleb 1/2, tanko sečen.
pikantni celer sa jabukama recept

Pikantni celer sa jabukama

Sastojci za pikantni celer sa jabukama: 2 veća korena celera, 3 kisele jabuke, 200 g jezgra oraha, 2 šolje posnog majoneza, 1 limun, origano, biber, so.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -