Naslovna Sastojci Crni luk

Sastojak: crni luk

posno varivo od mlade kelerabe recept

Posno varivo od mlade kelerabe

Sastojci za posno varivo od mlade kelerabe: kelerabe po želji, glavica crnog luka, ulje, malo belog vina, peršun, šargarepa, malo brašna za zapršku, so.
posne sarme sa orasima recept

Posne sarme sa orasima

Sastojci za posne sarme sa orasima: veća glavica kiselog kupusa, 4 glavice crnog luka, 1 dl ulja, šoljica pirinča, šolja seckanih oraha, aleva paprika, so, biber.
amur sa povrcem

Amur sa povrćem

Sastojci za amur sa povrćem: 1 veći amur, 2 glavice crnog luka, ulje, 4-5 krompira, šaka graška, šaka boranije, 2-3 paradajza, 2-3 paprike, šolja slatkog kupusa iseckanog na rezance, 2-3 šargarepe.
jegulja u belom vinu recept

Jegulja u belom vinu

Sastojci za jegulju u belom vinu: jegulja teška oko 1 kg, 1 dl maslinovog ulja, 2-3 glavice crnog luka, 4-5 čenova belog luka, 100 g paradajz pirea ili svežeg paradajza, 1 veza peršuna, 0,3 dl lozovače, 1 dl belog vina, 0,3 dl sirćeta, biber, so.
posne rendane tikvice recept

Posne rendane tikvice

Sastojci za posne rendane tikvice: 1 kg krupnijih tikvica, 3 kašike ulja, kašika brašna, 1 glavica crnog luka, mirođija, sirće, so.
baget sa paradajzom i bosiljkom recept

Baget sa paradajzom i bosiljkom

Sastojci za baget sa paradajzom i bosiljkom: 15 mini paradajza, 12 liski bosiljka isečenog na trakice, 2 čena belog luka, mrvljenog, 1 kašika crnog luka u prahu, 1 kašičica maslinovog ulja, 1 kašičica soja sosa, 1 kašičica crnog bibera, francuski baget hleb 1/2, tanko sečen.
Posni pilav sa šaranom recept

Posni pilav sa šaranom

Sastojci za posni pilav sa šaranom: šaran od 2 kg, 3-4 glavice crnog luka, 1/2 šolje pirinča, šolja ulja za prženje luka, 3 kašike ulja za sos, kašika brašna, 2 kašike aleve paprike.
Posna pita krompiruša recept

Posna pita krompiruša

Sastojci za posnu pitu krompirušu: 800 g kora za pitu (gibanicu), 2 dl ulja, 3 glavice crnog luka, 1,5 kg krompira, 2 dl vode, so, biber.
postan spanac sa pirincem recept

Postan spanać sa pirinčem

Sastojci za postan spanać sa pirinčem: 1 kg spanaća, 2 glavice crnog luka, 3 kašike ulja, šoljica pirinča, kašika paradajz pirea, malo soli.
pastrmka sa šampinjonima recept

Pastrmka sa šampinjonima

Sastojci za pastrmku sa šampinjonima: 4 pastrmke, 100 g margarina, 3 kašike maslinovog ulja, 250 g svežih na listiće iseckanih šampinjona, kašičica soka od limuna, 3 na kolute iseckane manje glavice crnog luka, kašika hlebnih mrvica (prezli), malo brašna, biber, so.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -