posne rendane tikvice recept

Posne rendane tikvice

Sastojci za posne rendane tikvice: 1 kg krupnijih tikvica, 3 kašike ulja, kašika brašna, 1 glavica crnog luka, mirođija, sirće, so.
Posni pilav sa šaranom recept

Posni pilav sa šaranom

Sastojci za posni pilav sa šaranom: šaran od 2 kg, 3-4 glavice crnog luka, 1/2 šolje pirinča, šolja ulja za prženje luka, 3 kašike ulja za sos, kašika brašna, 2 kašike aleve paprike.
postan spanac sa pirincem recept

Postan spanać sa pirinčem

Sastojci za postan spanać sa pirinčem: 1 kg spanaća, 2 glavice crnog luka, 3 kašike ulja, šoljica pirinča, kašika paradajz pirea, malo soli.
posne sarme sa ribom recept

Posne sarme sa ribom

Sastojci za posne sarme sa ribom: veća glavica kiselog kupusa, šaran od 1,5 do 2 kg, veća šolja pirinča, 2-3 šargarepe, 2 glavice crnog luka, 2-3 čena belog luka, veza zeleni, koren celera, kašika začina od povrća, 1 manji krompir, list lorbera, peršun, brašno, biber, aleva paprika, ulje, so.
Dimljeni losos i špargla recept

Dimljeni losos i špargla

Sastojci za dimljeni losos i šparglu: 6 komada dimljenog lososa, 18 kuvanih zelenih špargli, 3 parčeta tosta, 1 dl ulja, 1/2 limuna, 2 kašike senfa, 1 glavica crnog luka.
Fileti soma sa povrćem recept

Fileti soma sa povrćem

Sastojci za filete soma sa povrćem: 2 fileta soma ili neke druge bele ribe, 5 kiselih krastavčića, 300 g posnog majoneza, 500 g povrća (mešavina za rusku salatu), so, peršun.
paprikas od svezih pecuraka recept

Posni paprikaš od svežih pečuraka

Sastojci za posni paprikaš od svežih pečuraka: 1/2 kg pečuraka, 60-80 g ulja, 1 veća glavica crnog luka, so, aleva paprika, malo brašna, beli biber.
posne lazanje sa bakalarom i sampinjonima recept

Posne lazanje sa bakalarom i šampinjonima

Sastojci za posne lazanje sa bakalarom i šampinjonima: 250 g posnih kora za lazanje od spanaća (ukoliko ne nadjete, mogu i deblje kore za gibanicu), 150 g bakalara, 250 g šampinjona, 1 kiseli krastavac, 1 crvena paprika, celerov list, 4 kašike maslinovog ulja, 1 dl belog vermuta, sos od paradajza, 2 kašike brašna, šolja vode, kašika ulja, 10 g margarina, kari, šafran, so, biber.
pasulj sa haringom ili sardelom

Posni pasulj sa haringom ili sardelom

Sastojci za posni pasulj sa haringom ili sardelom: 500 g pasulja, 5 glavica iseckanog crnog luka, riba očišćena od kostiju, vinsko sirće, ulje, biber so.
plavi patlidzan sa pecurkama

Plavi patlidžan sa pečurkama

Sastojci za plavi patlidžan sa pečurkama: 4 plava patlidžana, 400 g šampinjona, beli luk, čaša belog vina, ulje, so, biber, peršun, 2 kašike paradajz pirea.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -