posni podvarak sa suvim sljivama

Podvarak sa suvim šljivama

0
Sastojci za podvarak sa suvim šljivama: 1 kg kiselog kupusa ribanca, 200 g suvih šljiva, 2 glavice crvenog luka, 5 čenova belog luka, 2 dl suncokretovog ulja, 3 lista lovora, so, biber u zrnu po ukusu.
lazna-riba

Lažna riba

0
Sastojci za lažni ribu: 4 veća krompira, 2 konzerve tunjevine u komadima, 300 g posnog majoneza, 2 lista zelene salate, limun, so, biber.
dimljeni losos u sosu od brusnice recept

Dimljeni losos u sosu od brusnice

0
Sastojci za dimljeni losos u sosu od brusnice: 600 g dimljenog lososa, 1 kašika maslinovog ulja, 50 ml crvenog vina, 30 g sušene brusnice, 50 g džema od brusnice, 600 gr barenog mladog krompira, 1 glavica zelene salate ili brokolija, 150 ml paradajz pirea, so, biber.
hobotnica u vinu

Hobotnica u vinu

0
Sastojci za hobotnicu u vinu: 1 kg očišćene hobotnice, 800 g pelato paradajza, 0,5 dl maslinovog ulja, 200 g ukiseljenog luka, 3 dl crnog vina, 2 lista lovora, 1 kašičica origana, crni biber u zrnu, 2 kašike seckanog peršuna
Dimljeni losos i špargla recept

Dimljeni losos i špargla

0
Sastojci za dimljeni losos i šparglu: 6 komada dimljenog lososa, 18 kuvanih zelenih špargli, 3 parčeta tosta, 1 dl ulja, 1/2 limuna, 2 kašike senfa, 1 glavica crnog luka.
posne lazanje sa bakalarom i sampinjonima recept

Posne lazanje sa bakalarom i šampinjonima

0
Sastojci za posne lazanje sa bakalarom i šampinjonima: 250 g posnih kora za lazanje od spanaća (ukoliko ne nadjete, mogu i deblje kore za gibanicu), 150 g bakalara, 250 g šampinjona, 1 kiseli krastavac, 1 crvena paprika, celerov list, 4 kašike maslinovog ulja, 1 dl belog vermuta, sos od paradajza, 2 kašike brašna, šolja vode, kašika ulja, 10 g margarina, kari, šafran, so, biber.
salata od hobotnice recept

Posna salata od hobotnice

0
Sastojci za posnu salatu od hobotnice: 1 kg hobotnice, 3 čena belog luka, mladi luk ili praziluk, 1 lovorov list, šaka seckanog peršuna, 1 limun, maslinovo ulje, biber, so.
krompir-punjen-plodovima-mora

Krompir punjen plodovima mora

0
Sastojci za krompir punjen plodovima mora: 600 g kromira, 300 g morskih plodova, 200 g paradajza, 3 čena belog luka, 500 ml maslinovog ulja, 500 ml limunovog soka, so, biber.
pasulj u bundevi

Bundeva punjena pasuljem i ribom

0
Sastojci za bundevu punjenu pasuljem i ribom: 1 slatka bundeva od 5 kg, 800 g krupnog pasulja tetovca, 800 g crnog luka, 250 ml. ulja, aleva paprika, so, biber, mešavina začina, 1 dimljena skuša.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -