10 načina za pripremu ribe koje morate probati Autor: Recept - 18/06/2014 17333 FacebookViberWhatsAppTwitterPinterestCopy URL - Advertisement - 1. Hrskavi fileti oslića - Sponzor recepta - Potrebno je: 800 gr fileta od oslića, gustin (skrob), kornifleks, so, ulje, 2 pomorandže, peršun. Priprema: U činiju stavtite dve kašike gustina, pa polako nalivajte vodom i mešajte dok ne dobijete smesu gustu kao jogurt. U posebnom tanjiru izmrvite kornifleks. Ribu dobro posolite, umočite u masu od gustina, pa uvaljajte u kornifleks i utapkajte prstima. Smesu od gustina povremeno promešajte, jer se dešava da se na površini stvori tvrd sloj. Filete pržite u dubokom, dobro zagrejanom ulju dok ne dobiju lepu, rumenu boju. Služite toplo sa sveže isečenim kolutovima pomorandže, posuto iseckanim peršunom. OCENITE RECEPT: Naziv recepta:Deset načina za pripremu ribe koje morate probati Objavljen: 2014-06-18Vreme za pripremu: 1H20MProsečna ocena: 3.5 Based on 607 Review(s) - Advertisement -