10 načina za pripremu ribe koje morate probati Autor: Recept - 18/06/2014 17783 FacebookViberWhatsAppTwitterPinterestCopy URL - Advertisement - 6. Losos sa belim lukom i paradajzom - Sponzor recepta - Potrebno je: 4 lososa od po 170 grama, 4 paradajza srednje veličine prepolovljena, 2 kašike maslinovog ulja, biber, pola kašičice aleve paprike, 8 grančica majčine dušice, 4 čena luka iseckanog. Priprema: Ugrejte pećnicu. Stavite losos i paradajz u vatrostalnu činiju. Poprskajte uljem i začinite sa tri četvrtine kašičice soli i jednom četvrtinom kašičice bibera. Pospite lososa alevom i odozgo nabacajte majčinu dušicu i beli luk. Pecite dok losos ne izgubi prozirnost i paradajz ne omekša (8 do 10 minuta). OCENITE RECEPT: Naziv recepta:Deset načina za pripremu ribe koje morate probati Objavljen: 2014-06-18Vreme za pripremu: 1H20MProsečna ocena: 3.5 Based on 608 Review(s) - Advertisement -